Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
Еве како можете да гледате клипови на локерз го постирав пред некој ден побарајте малце во темава :).
абе а кажими со ова со ке сменам у конекцијата им се мења нешо друго вака општо со нетот или...?

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.766
Поени од реакции
8.196
значи утре поручек ќе биде рестокот :wink: у колку точно саат знае некој?

Ја имам малу собрано 156:nesum:

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
значи утре поручек ќе биде рестокот :wink: у колку точно саат знае некој?

Ја имам малу собрано 156:nesum:
Освен позадини, ништо не можеш да земеш, и не е сигурно дека ќе биде утре поручек.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.766
Поени од реакции
8.196
Освен позадини, ништо не можеш да земеш, и не е сигурно дека ќе биде утре поручек.
офф мори мајкооо!!! ај сигурно нареден пат ќе имам повеќе
како може клиповите да се гледаат вака не се гледаат уклучив едно и почна женски глас да ми збори:nesvest:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
НАПОМЕНА немој да мислите дека ќе биде после 12 на полнок. Сега ќе биде по европско време. Очекувајте некаде околу 19 часот.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
НАПОМЕНА немој да мислите дека ќе биде после 12 на полнок. Сега ќе биде по европско време. Очекувајте некаде околу 19 часот.
И јас така си виелам тогаш или покасно ако го направат кај 21:00 некаде + нема логика да го направат да е во 3 часот,иначе имам 1300 ПТЗ

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
И јас така си виелам тогаш или покасно ако го направат кај 21:00 некаде + нема логика да го направат да е во 3 часот,иначе имам 1300 ПТЗ
Утре или задутре вечерва не верувам

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
А колку време трае откако ќе го отворат???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
А колку време трае откако ќе го отворат???
2-3 минути.

While you get ready for redemption, here's five of the hottest books out there right now. You might be able to get through the whole book, or just a page, before the big day!

Моја претпоставка утре е рестокот.

DayAn

DayAn
Член од
4 февруари 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
2-3 минути.

While you get ready for redemption, here's five of the hottest books out there right now. You might be able to get through the whole book, or just a page, before the big day!

Моја претпоставка утре е рестокот.
Утре е широк поем бро :) Ај нема везе и онака иам само 240ptz, т.е. иам само за Baggu Bag за сестра ми или мајка ми ако бендисаат да им земам :))))

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Утре е широк поем бро :) Ај нема везе и онака иам само 240ptz, т.е. иам само за Baggu Bag за сестра ми или мајка ми ако бендисаат да им земам :))))
Знам дека е широк поим ама јас имам таква среќа ги фаќам сите. Ама ништо не фаќам да земам. :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom