Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Еве како можете да гледате клипови на локерз го постирав пред некој ден побарајте малце во темава :).
абе а кажими со ова со ке сменам у конекцијата им се мења нешо друго вака општо со нетот или...?

значи утре поручек ќе биде рестокот :wink: у колку точно саат знае некој?

Ја имам малу собрано 156:nesum:

значи утре поручек ќе биде рестокот :wink: у колку точно саат знае некој?

Ја имам малу собрано 156:nesum:
Освен позадини, ништо не можеш да земеш, и не е сигурно дека ќе биде утре поручек.

Освен позадини, ништо не можеш да земеш, и не е сигурно дека ќе биде утре поручек.
офф мори мајкооо!!! ај сигурно нареден пат ќе имам повеќе
како може клиповите да се гледаат вака не се гледаат уклучив едно и почна женски глас да ми збори:nesvest:

НАПОМЕНА немој да мислите дека ќе биде после 12 на полнок. Сега ќе биде по европско време. Очекувајте некаде околу 19 часот.

НАПОМЕНА немој да мислите дека ќе биде после 12 на полнок. Сега ќе биде по европско време. Очекувајте некаде околу 19 часот.

И јас така си виелам тогаш или покасно ако го направат кај 21:00 некаде + нема логика да го направат да е во 3 часот,иначе имам 1300 ПТЗ

И јас така си виелам тогаш или покасно ако го направат кај 21:00 некаде + нема логика да го направат да е во 3 часот,иначе имам 1300 ПТЗ

Утре или задутре вечерва не верувам

А колку време трае откако ќе го отворат???

А колку време трае откако ќе го отворат???

2-3 минути.

While you get ready for redemption, here's five of the hottest books out there right now. You might be able to get through the whole book, or just a page, before the big day!

Моја претпоставка утре е рестокот.

2-3 минути.

While you get ready for redemption, here's five of the hottest books out there right now. You might be able to get through the whole book, or just a page, before the big day!

Моја претпоставка утре е рестокот.

Утре е широк поем бро :) Ај нема везе и онака иам само 240ptz, т.е. иам само за Baggu Bag за сестра ми или мајка ми ако бендисаат да им земам :))))

Утре е широк поем бро :) Ај нема везе и онака иам само 240ptz, т.е. иам само за Baggu Bag за сестра ми или мајка ми ако бендисаат да им земам :))))

Знам дека е широк поим ама јас имам таква среќа ги фаќам сите. Ама ништо не фаќам да земам. :pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom