Е
експерт
Гостин
Имате видено колку Украинци има на листата? Како успеваат да се регистрираат со македонски броеви?
Па испорачувачот и ме прави загрижен зошто гледав нешто маици на амазон и тоа како ме бендисаа топ маички не ги доставуваат ама кешки нека ги префрлат ке се снајдиме што велиш?Тоа иконата на крај не ти требала. Од е-bay можеш да купиш милион работи, провери само дали доставувачот испорачува до Македонија. Повеќето испорачуваат.
Amazon е друго. На e-bay 90% испорачуваат до Македонија, додека на Аmazon само околу 30%Па испорачувачот и ме прави загрижен зошто гледав нешто маици на амазон и тоа како ме бендисаа топ маички не ги доставуваат ама кешки нека ги префрлат ке се снајдиме што велиш?
Има повеќе продавачи што праќаат до Македонија на ebay отколку на amazon, ама ни од далеку процентот не 90%.Amazon е друго. На e-bay 90% испорачуваат до Македонија, додека на Аmazon само околу 30%
До сеа преку 30 работи сум порачал и на скоро се што сум сакал се било достапно до Македонија. Во последно време и повеќе од 90% е.Има повеќе продавачи што праќаат до Македонија на ebay отколку на amazon, ама ни од далеку процентот не 90%.
Можат да ти ги избришат оти се регистрирани од една IP адреса.Здраво, Ја на вк.ком си регистрирам пријатели преку мене. Само им барам телефонски проеви и кога ќе им стигне порака со сигурносниот код јас ја ставам на регистрацијата и така берам луѓе без да ги мачам нив да се регистрираат.
Дали ова се смета за cheating ако може некој да ми каже? Ја според мене мислам дека тие бараат повеќе членови и нема да бараат од каде се регистрирани. Али сепак барам мислење од вас да чујам.
Позз
не знам, не се разбирам во такви работи^ Што ако користам прикривач на ип ?
ќе те банираат^ Што ако користам прикривач на ип ?
Тоа би требало да значи дека ако заврши на 30ти Јануари, би требало да стигнат околу 15ти Февруари?Околу 15 дена