Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ама мене знајш што ми е сумливо, ќе застанам денеска ќе си прам цел ден нови емаил адреси. И ќе си соберам 2000 поени.
пред праќање можат да проверат од кое IP е направен акаунтот на локерз...така да ако имаш динамичка адреса и живци моеш да си праиш по 1 макс адреса на ден, ама мора да бидеш паметен и да не ги правиш константо секој ден...

така да, Stay legal

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Нема никакво пријатели со забрана за покана на пријатели, ако беше забрането кај што треба да поканваш пријатели ќе ја исклучеа скриптата и готово. Јас се си поканвам, убо покани стигат се.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
za da ne vrtam 140 strani edna po edna i da gi citam... DALI NEKOJ DO SEA IMA ZEMENO MAICA???

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Еј ајде ако не е тајна кажете кој колку пеони имат, јас имам 182 :kesa:

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
cekajte a nekoj voopsto ima neso naracano? daj tie so imate poeni naracajte neso za malce sto e kolku da vidime dali ke stigne ako stigne druga pesna e vise... ne se kladam vo kladilnica:vozbud:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
177 и ќе берам дур не имам за нешто поубо. А исто заборавив да кажам, ако не ми го достават нинтендото престанвам да берам.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
177 и ќе берам дур не имам за нешто поубо. А исто заборавив да кажам, ако не ми го достават нинтендото престанвам да берам.

И ти порача Nintendo wii, јас веќе прашав колку е за чипување. 50 евра е ама после 70 денари е играта. Ама ако не ми го пратат ќе падни крв :pos2:

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Не го чипувај, има еден хак се вика Homebrew Channel. Со чипот губиш перформанси ама со ова ти е исто. Ај ќе видиме кога ќе го земиме, еден другар има вакво нинтендо ама мака му било да пробва да кракува, и му собира прашина само.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
alooooooooooooo maicata stigna ke ke kaze nekoj ??????????

Kajgana Shop

На врв Bottom