Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Мене ми нема стигнато, ама ја очекувам во скоро време. Ама не ми е толку кеф за та маицата колку за нинтендото што го порачав.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
paaaaaaaaa znaci da si ja namerkam vespata? aaa sea celo malo ke znae sho e lockerz.com :P a slucajno da ne stignal nekoj produkt kako ipod filmovi i slicno?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
mene ne mi stigna mai4ka ama ne poracuvam nisto duri ne mi stigni a dali nekoj ima slusnato nesto koga ke gi prakale maicive?

Им снемало маици па кажаа кој не добил нека ги чека на почетокот од Јануари.

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Па да.Влегов на другар ми акаунтот што е з-листед, у почетна пишуваше така.:)

Што е работата.:mad:Денеска не ми стигнаа поените за логирање ни па за одговор на 1 прашање.?

Big Bull

ОК
Член од
23 август 2008
Мислења
562
Поени од реакции
393
Па да.Влегов на другар ми акаунтот што е з-листед, у почетна пишуваше така.:)

Што е работата.:mad:Денеска не ми стигнаа поените за логирање ни па за одговор на 1 прашање.?
Тоа е баг ќе се среди, твоите поени се безбедни во нивната архива

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
mene ne mi stigna mai4ka ama ne poracuvam nisto duri ne mi stigni a dali nekoj ima slusnato nesto koga ke gi prakale maicive?
There's been an incredible demand for our Z-List tees and while we're glad the tee is so popular, we are sorry that some Z-Listers haven't yet received their shirt. If you joined the Z-List after November 10, and have not yet received a shipping confirmation for your shirt, chances are we are out of stock in your size. The good news is: we're getting a huge new shipment of tees in mid-December and January and we will get the shirt to you as soon as we have them in our hands.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
There's been an incredible demand for our Z-List tees and while we're glad the tee is so popular, we are sorry that some Z-Listers haven't yet received their shirt. If you joined the Z-List after November 10, and have not yet received a shipping confirmation for your shirt, chances are we are out of stock in your size. The good news is: we're getting a huge new shipment of tees in mid-December and January and we will get the shirt to you as soon as we have them in our hands.
А Ова ме бендисвит само шо јас чекам 2недели за да ми пуштат порака,и уште ми немаат пуштено!!!:pos2:

Ај стигнав до 1013 поени:)

На пат кон 2000 :pos2::pos2::pos2:
Ти ни си ШЕФ на локерз.ком

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Повеке се исплајке да земаш лаптоп од 1000 поени :)Него ли иПод!

Kajgana Shop

На врв Bottom