E uste ovaaa hahahahah:pos2:http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=Lockerz&_sacat=See-All-Categories
ц ц ц ц шо не ќе најт чоек по интернетов. Покана продаваат за 5 долари.
На едниот имав 92 000 ми ги одзедоаJoey кога ќе ти ја пратат наградата тогаш ќе ти бидат одземени
Од кај ти е тоа правило? Не сум слушнал.А уште вашит правилото да не се покануваат пријатели со отворен маил после први Ноември?
Стварно одкај тоа правило? Ни јас не сум слушнал. Испопоканив луѓе.Од кај ти е тоа правило? Не сум слушнал.
Како бе не си го слушнал јас зошто се тресам да не не ми пратат награда. Па пишеше пред некаде 3 месеци на почетната од Lockerz. Само јас го знам ова или има уште некој.Од кај ти е тоа правило? Не сум слушнал.
немогуче да е вака правилово.Како бе не си го слушнал јас зошто се тресам да не не ми пратат награда. Па пишеше пред некаде 3 месеци на почетната од Lockerz. Само јас го знам ова или има уште некој.
Зошто немогуче? Да беше така лесно ќе беа сите Z челенови :smir:немогуче да е вака правилово.
како зошто, од кај да знам дали имејлот му е отворен после 2ри ноември, плус кај има шанси локерз да има пристап до такви информации за тоа кога се отворени имејловите на hotmail/yahoo/gmail? нешо ми “смрди“ тукаЗошто немогуче? Да беше така лесно ќе беа сите Z челенови :smir:
како зошто, од кај да знам дали имејлот му е отворен после 2ри ноември, плус кај има шанси локерз да има пристап до такви информации за тоа кога се отворени имејловите на hotmail/yahoo/gmail? нешо ми “смрди“ тука