Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Ке делат ли некој новогодишни подароци??на пример:Playstatyon 3,Xbox360 and moree :D:D:D

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Мислам вреди да се купи онај првиот профил со 660 поени за 20 долари. :vozbud:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Happy Monday members: Some good news! We are now done with the fraud check process for Z-List members. We'll begin sending out shipments and order confirmations this week.

Завршиле со проверка, и оваа недела ќе праќале. Не ми е јасно што проверуваа 2 недели а скоро СИТЕ имаме неодземени поени. Дализ наете тоа колкав процес е. Ќе си почекаме изгледа подолго.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Joey кога ќе ти ја пратат наградата тогаш ќе ти бидат одземени:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Joey кога ќе ти ја пратат наградата тогаш ќе ти бидат одземени:)
На едниот имав 92 000 ми ги одзедоа
:pos2::pos2:

А уште вашит правилото да не се покануваат пријатели со отворен маил после први Ноември?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Од кај ти е тоа правило? Не сум слушнал.
Како бе не си го слушнал јас зошто се тресам да не не ми пратат награда. Па пишеше пред некаде 3 месеци на почетната од Lockerz. Само јас го знам ова или има уште некој.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како бе не си го слушнал јас зошто се тресам да не не ми пратат награда. Па пишеше пред некаде 3 месеци на почетната од Lockerz. Само јас го знам ова или има уште некој.
немогуче да е вака правилово.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Зошто немогуче? Да беше така лесно ќе беа сите Z челенови :smir:
како зошто, од кај да знам дали имејлот му е отворен после 2ри ноември, плус кај има шанси локерз да има пристап до такви информации за тоа кога се отворени имејловите на hotmail/yahoo/gmail? нешо ми “смрди“ тука

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
како зошто, од кај да знам дали имејлот му е отворен после 2ри ноември, плус кај има шанси локерз да има пристап до такви информации за тоа кога се отворени имејловите на hotmail/yahoo/gmail? нешо ми “смрди“ тука

Ама мене знајш што ми е сумливо, ќе застанам денеска ќе си прам цел ден нови емаил адреси. И ќе си соберам 2000 поени.

Kajgana Shop

На врв Bottom