Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
само стреси си зелена
најслаба точка на Арсенал им била одбраната, а таа никогаш подобра
Мертесакер е убедливо најпотценетиот дефанзивец во ПЛ, баш пред некој ден имаше на насловна на The Sun Мертесакер и Косчиелни немаат изгубено утакмица кога одиграле комплетни 90 минути 2 години
Флано добро си ја врши работата, не е никаков хендикеп ова. Дури и подобро се снаоѓа во однос на последните натпревари на Џонсон.Мене Туре ме плаши.Мое мислење е победа на арсенал.
Прва причина за победа на арсенал е тоа што во средината се многу поцврсти за разлика од ливерпул и поради тоа што ливерпул ке играат без дмф(лукас) играч.
Втора исто така ливерпул во одбрана немаат доволно играчи,ке игра фланаган десен бек,а таму игра подолски и казорла кои ротираат па поради неискуство на играчот мислам дека арсенал баш од таму ке даде гол.
Како што гледам на темава челзијаши моментало се ливерпулци,а овие од јунајтед топџии,интересна работа![]()
незнам за другите али јас цел живот се радувам Ливерпул кога ке кикснеМое мислење е победа на арсенал.
Прва причина за победа на арсенал е тоа што во средината се многу поцврсти за разлика од ливерпул и поради тоа што ливерпул ке играат без дмф(лукас) играч.
Втора исто така ливерпул во одбрана немаат доволно играчи,ке игра фланаган десен бек,а таму игра подолски и казорла кои ротираат па поради неискуство на играчот мислам дека арсенал баш од таму ке даде гол.
Како што гледам на темава челзијаши моментало се ливерпулци,а овие од јунајтед топџии,интересна работа![]()
Ние сезонава ептен тагуваме кога губите, душата ни е празнанезнам за другите али јас цел живот се радувам Ливерпул кога ке киксне
минативе години ма да беа за жалење али ипак душа ми се полнеше![]()
Кажи дека Арсенал ќе победи па може да размислиме околу читањето на срањетое да си читате![]()
Кажи дека Арсенал ќе победи па може да размислиме околу читањето на срањето![]()
Мое мислење е победа на арсенал.