Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувам Ливерпул да удри јако на почетокот , како и на секој натпревар на Енфилд.Ако се преживее почетниот притисок , Арсенал верувам ќе ја смири топката, има подобри техничари во средината и ќе се обиде колку што е можно да има посед, а шансата ќе си дојде кога тогаш. Слабоста на Ливерпул ја гледам во играта без топка ,дефанзивно како тим лошо се поставуваат( за со Арсенал последните утакмици),а и кога им се прави висок пресинг , знаат да киксираат. Роџерс ако ја оправи тука работата , со разиграни Суарез и Стариџ имаат солидни шанси за победа, некој луд инвидуален потег да изведат :). Како колектив, Арсенал ми стои позрел ,важен натпревар и за двата тима, ако победи Ливерпул прави голем чекор кон топ4 , Арсенал чекор поблиску до титула , а и многу ќе е значајно да не се изгуби, поради натпреварите што следат, од психолошки аспект :))

само стреси си зелена
најслаба точка на Арсенал им била одбраната, а таа никогаш подобра
Мертесакер е убедливо најпотценетиот дефанзивец во ПЛ, баш пред некој ден имаше на насловна на The Sun Мертесакер и Косчиелни немаат изгубено утакмица кога одиграле комплетни 90 минути 2 години

Не читаме тоа јебига:)

03e12120ee512adc6068a3b8c18e38be.png

Алал да им е на овие од СК :D

Мое мислење е победа на арсенал.

Прва причина за победа на арсенал е тоа што во средината се многу поцврсти за разлика од ливерпул и поради тоа што ливерпул ке играат без дмф(лукас) играч.

Втора исто така ливерпул во одбрана немаат доволно играчи,ке игра фланаган десен бек,а таму игра подолски и казорла кои ротираат па поради неискуство на играчот мислам дека арсенал баш од таму ке даде гол.

Како што гледам на темава челзијаши моментало се ливерпулци,а овие од јунајтед топџии,интересна работа :P

Прва причина за победа на арсенал е тоа што во средината се многу поцврсти за разлика од ливерпул и поради тоа што ливерпул ке играат без дмф(лукас) играч.

Втора исто така ливерпул во одбрана немаат доволно играчи,ке игра фланаган десен бек,а таму игра подолски и казорла кои ротираат па поради неискуство на играчот мислам дека арсенал баш од таму ке даде гол.

Како што гледам на темава челзијаши моментало се ливерпулци,а овие од јунајтед топџии,интересна работа :P
Флано добро си ја врши работата, не е никаков хендикеп ова. Дури и подобро се снаоѓа во однос на последните натпревари на Џонсон.Мене Туре ме плаши.

незнам за другите али јас цел живот се радувам Ливерпул кога ке киксне :vozbud:
минативе години ма да беа за жалење али ипак душа ми се полнеше :свиркам:

незнам за другите али јас цел живот се радувам Ливерпул кога ке киксне :vozbud:
минативе години ма да беа за жалење али ипак душа ми се полнеше :свиркам:
Ние сезонава ептен тагуваме кога губите, душата ни е празна :icon_lol:

Генерално добро ни иде со Ливерпул кога играме, така да ништо чудно да тепаме утре.

Утре ако ја изгубиме средината, нема што да бараме на мечот. Не на Енфилд да се игра, во дворот на куќата од Роџерс нека е, џабе ни е. Едноставно мора да се стегнат Џерард, Хендерсон и АЛЕН (кој мислам дека утре ќе стартува).

Фланаган е играч од одбрана моментално број 1 во Ливерпул. Така да, вториот дел од „обработката“ не ти држи вода.

Првиот дел ти е точен, нема муабет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom