Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако и играчите на Арсенал го потценуваат Ливерпул како што го прават фановиве на формов, ќе пројдат лошо на Енфилд. Реков дека Арсенал е во блага предност, ама со таков пристап лесно може да им се удри по нос.

Не губиме на Енфилд викендов од топџииве.Фламини,Волкот и Ремзи чим ги немаат нема кај да бегаат.
ССС мора да распали и овој Мертесакер спорион да го проаѓаат ко сталка.Киксот им го чекам од тамо.

2-1 или 3-1 би титувал. Повеќе ме плаши гостувањето кај Фулам неголи дербиво..

:cautious:

Исто како тебе со постов. Што се рчкаш коа му маваме ремет на чоек од наш фан клуб кој се колне и крсти во Мата.:icon_lol:
Значи ти се крстиш во овој што ти е на аватар?Или можеби си ти :unsure:

Значи ти се крстиш во овој што ти е на аватар?Или можеби си ти :unsure:

Не мислам на аватаров бе, туку на твоето однесување, став и постови што ги имаше пишувано на форумов до екот на трансферот на Мата во Јунајтед. Зарем треба да те потсетувам? Нвм ај, онака, интересен си ми што толку урлаше по Мата и Мурињо го колнеше, а сега се правиш ко ништо да не било.

Не мислам на аватаров бе, туку на твоето однесување, став и постови што ги имаше пишувано на форумов до екот на трансферот на Мата во Јунајтед. Зарем треба да те потсетувам? Нвм ај, онака, интересен си ми што толку урлаше по Мата и Мурињо го колнеше, а сега се правиш ко ништо да не било.
Добро знам што сум напишал.А за крстењето не се крстам,иако треба,не само јас сите фанови на Челзи треба да се крстиме во Мата,за дуелите против Сити и Арсенал.

Како и да е,да не ја расипувам темата,мислам дека ќе заврши нерешено иако навивам за Ливерпул. :)

Ти уште не се задави во својата хипокризија стручњаку? Не ти личи да лижеш постојано, навистина.

Ти го рече @Stivie G немам што да додадам.

Добро знам што сум напишал.А за крстењето не се крстам,иако треба,не само јас сите фанови на Челзи треба да се крстиме во Мата,за дуелите против Сити и Арсенал.

:pos:
Епа нема љутиш ондак ако те позаебаваме малце.:icon_mrgr:
И уште нешто, дали исто и го почитуваш Бен Хаим или Буларуш за дуелите против Сити и Арсенал?:icon_mrgr:

И Вилшер не им е сигурен. :) Го заборави Калстром. И тој не игра.
Ама како и да е, со или без овие 4-5 играчи, средниот ред на Арсенал е многу квалитетен. Озил, Артета, Казорла, Чемберлејн... То им е најјакиот дел од тимот. Тука треба да се води главната битка.
Најслаб дел од Арсенал е одбраната, Пер е ко полжав и тука треба Роџерс да нападни, со Суарез и Стерлинг, ако сака да има успех в сабота.
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 00:35 ---

Ама потајно за Ливерпул навиваат... :)

Освен на мечот со Сити, до предходното коло немаше примено повеќе од 1 гол на било кој друг натпревар. Саутемптон ни даде 2, тоа ти се 2 клуба, од вкупно 23-24 со колку што игравме, досега. Ако ја придодеме статистиката од ФА купот, тогаш би останале на исто, само би го зголемиле бројот на натпревари на кои не сме примиле ниту еден гол.

Сити апсолутно не надиграја, како и Наполи. Единствените два тима од кои Арсенал беше апсолутно надигран и победен. Од сити примивме 6 гола, а од Наполи 2. Така да, одбраната на Арсенал, за разлика од порано е најдобрата досега, во ПЛ. Втора најдобра одбрана во лигата. Средниот ред е креативен, особено што Вилшир се враќа. Единствен проблем може да ни биди нападот, каде Жиру ретко дава голови надвор од Емирати, т.е од Лондон. :))))

Али со Суарез во нападот, не само Пер туку и секој друг одбранбен играч може да излези како магаре на крајот. Не е до одбраната, до Луис е :D

Ти го рече @Stivie G немам што да додадам.

Стави го тоа смајлито на крај од постот. Тоа ти остана.

Ми го рекол, добааааррр. Не се лижам јас како тебе.

Ти си уствари, она детето во клас кое постојано е добро со сите, дури и со тие што го тепаат и малтретираат. Она дете кое секое утро прави муабети со класната за готвење, серии и реални шоуа. Ти си детето кое на екскурзии седи до наставничката и кое иако е добро со сите, на крајот од денот ги кодоши своите другарчиња и ја користи устата и за некои други работи, а не само за зборување.

И многу си полош од Стиви Џи и остала багра. Тие се такви, не можат против себе. А, ти си квази. Во секоја смисла.

Поздрав и се најдобро, нали :) )))))

Ама го потценувате Мерте, :facepalm: океј и јас му мавав сеир кога дојде во ПЛ, да, се прилагоди и напредна, меѓутоа не знам што толку ви дава надеж на сите тоа што е спор, ко демек по автоматизам сеа тоа значи сигурен гол за Ливерпул или било која екипа :eek: кога игра со Косчелни си ги надополнуваат слабостите и тоа што бил спор и тром не е никаква предност (за противникот) . Еден Тери е спор како запрежна кола, ко кочија па е меѓу најдобрите дефанзивци во декадава и со Карваљо беа опасен тандем.

само стреси си зелена
најслаба точка на Арсенал им била одбраната, а таа никогаш подобра
Мертесакер е убедливо најпотценетиот дефанзивец во ПЛ, баш пред некој ден имаше на насловна на The Sun Мертесакер и Косчиелни немаат изгубено утакмица кога одиграле комплетни 90 минути 2 години
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 02:14 ---
by the way Видич рекол дека си оди на лето

Ама го потценувате Мерте, :facepalm: океј и јас му мавав сеир кога дојде во ПЛ, да, се прилагоди и напредна, меѓутоа не знам што толку ви дава надеж на сите тоа што е спор, ко демек по автоматизам сеа тоа значи сигурен гол за Ливерпул или било која екипа :eek: кога игра со Косчелни си ги надополнуваат слабостите и тоа што бил спор и тром не е никаква предност (за противникот) . Еден Тери е спор како запрежна кола, ко кочија па е меѓу најдобрите дефанзивци во декадава и со Карваљо беа опасен тандем.
Се надевам дека твојот омилен Стерлинг ќе знае да го искористи тоа и ќе успее да изглуми пенал во дуел против Мертесакер :D:D

Ливерпул, Челзи, Мата, Арсенал, Видиќ, Мертесакер, све има на темава. Уште рецепт и софтверски проблем некој да сподели за комплетна да е. :D

Стави го тоа смајлито на крај од постот. Тоа ти остана.

Ми го рекол, добааааррр. Не се лижам јас како тебе.

Ти си уствари, она детето во клас кое постојано е добро со сите, дури и со тие што го тепаат и малтретираат. Она дете кое секое утро прави муабети со класната за готвење, серии и реални шоуа. Ти си детето кое на екскурзии седи до наставничката и кое иако е добро со сите, на крајот од денот ги кодоши своите другарчиња и ја користи устата и за некои други работи, а не само за зборување.

И многу си полош од Стиви Џи и остала багра. Тие се такви, не можат против себе. А, ти си квази. Во секоја смисла.

Поздрав и се најдобро, нали :) )))))

4 години мајка ми ми беше класна, 4 години седев до неа во автобусот од дома до сколија, и да 4 години ја користев устата не само за зборување, туку и за пиење на кока кола која беше купена на големиот одмор, од децата кои имаја повеќе од 3 единици. За првата реченица од болдот, поврзи го ова и ќе добиеш квалитетен одговор.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Ливерпул, Челзи, Мата, Арсенал, Видиќ, Мертесакер, све има на темава. Уште рецепт и софтверски проблем некој да сподели за комплетна да е. :D

Има и за детството на Македонец_7. Го достигна врвот со ова писателот од Стемфорд Бриџ во тема за натпреварот Лив - Арс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom