Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не губиме на Енфилд викендов од топџииве.Фламини,Волкот и Ремзи чим ги немаат нема кај да бегаат.
ССС мора да распали и овој Мертесакер спорион да го проаѓаат ко сталка.Киксот им го чекам од тамо.

2-1 или 3-1 би титувал. Повеќе ме плаши гостувањето кај Фулам неголи дербиво..

Како се најконстантни, а бегаат само два поени од Сити и Челзи? Да е некој тим константен во вистинската смисла на зборот, ќе бега минимум 10 поени пред конкурентите.

Јбг, лани конкуренцијата не беше на ниво како ова сега. Но како и да е, најзаслужени победници би биле арсенал.

Ако и играчите на Арсенал го потценуваат Ливерпул како што го прават фановиве на формов, ќе пројдат лошо на Енфилд. Реков дека Арсенал е во блага предност, ама со таков пристап лесно може да им се удри по нос.

Не изненадија таја :))) Исто како Македонија пат шо беше изненадена од снегот, во февруари :D :D
--- надополнето: 6 февруари 2014 во 16:14 ---

Со некоја придавка плус/минус на место ќе си дојди реченицата :))))

Ти уште не се задави во својата хипокризија стручњаку? Не ти личи да лижеш постојано, навистина.

Ти уште не се задави во својата хипокризија стручњаку? Не ти личи да лижеш постојано, навистина.
Магарето му рекло на зајакот дека има големи уши. Од цел форум баш ти најде да зборуваш за лижење :rolleyes:

Не губиме на Енфилд викендов од топџииве.Фламини,Волкот и Ремзи чим ги немаат нема кај да бегаат.
ССС мора да распали и овој Мертесакер спорион да го проаѓаат ко сталка.Киксот им го чекам од тамо.

2-1 или 3-1 би титувал. Повеќе ме плаши гостувањето кај Фулам неголи дербиво..
И Вилшер не им е сигурен. :) Го заборави Калстром. И тој не игра.
Ама како и да е, со или без овие 4-5 играчи, средниот ред на Арсенал е многу квалитетен. Озил, Артета, Казорла, Чемберлејн... То им е најјакиот дел од тимот. Тука треба да се води главната битка.
Најслаб дел од Арсенал е одбраната, Пер е ко полжав и тука треба Роџерс да нападни, со Суарез и Стерлинг, ако сака да има успех в сабота.
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 00:35 ---
Све фанови на Сити тука...
Ама потајно за Ливерпул навиваат... :)

Исто како тебе со постов. Што се рчкаш коа му маваме ремет на чоек од наш фан клуб кој се колне и крсти во Мата.:icon_lol:
Постот кој го стави не ми го отвара. Ако сакаш да му маваш ремет мавај му во вашиот фан клуб, по порака и слично а не на тема за Ливерпул и Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom