Live Messenger проблеми, прашања и совети

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727
а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...
а има windows live essentials?

ако го има, стисни да го uninstall тоа и ваљда у процесот ќе ти даде негде да одбереш да го избришеш месинџерот

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
А да го остајш она Messengerot? Шо убо си го измислија meebo.com . Не мора да се гњавиш со месинџери, сите се таму. :)
И тоа е бесплатно
Па ондак зашто сите сакаме БМВ,Мерцедес и слично, и фиќо да возиме иста работа врши, ама никој нејќе фиќо :icon_lol:..

T

Tetro

Гостин
Па ондак зашто сите сакаме БМВ,Мерцедес и слично, и фиќо да возиме иста работа врши, ама никој нејќе фиќо :icon_lol:..
Не ме разбра, Цитро. :)
Оди на meebo.com, логирај се со акаунтот од месинџерот, и сите другарчиња од месинџерот ќе ги имаш таму. Нема да инсталираш ништо на твоето пц, и имаш можност од секаде да го користиш. :)
Ако пак не ме разбра, пробај. Бесплатно е.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Не ме разбра, Цитро. :)
Оди на meebo.com, логирај се со акаунтот од месинџерот, и сите другарчиња од месинџерот ќе ги имаш таму. Нема да инсталираш ништо на твоето пц, и имаш можност од секаде да го користиш. :)
Ако пак не ме разбра, пробај. Бесплатно е.
Знам метал за meebo уште пред 5 год :) Него многу е глупо тоа сакав да ти кажам, глуп е чатот и све останато

M

MrzaRules

Гостин
Вака проблем..МСН нејќе да се вклучи.. а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...неможам ни со revo uninstall ?? Некое чаре
Ти оставив ПП види таму и пробај....ако имаш некакви проблеми во врска со тоа кажи

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Што е филмот со MSN PLUS екстезијата, ја најавуваат 5ката од Декември месец а веќе дојде Февруари а ја нема за WLM 2011...некои информации...:toe:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ако мсн то со сила ве тера да апдејтирате на највновата верзија а не сакате затоа што најновата верзија е најлошата верзија ever пишете пп за да ви пратам msnmsgr.exe едитиран од моја страна за да не бара updatе. Или слуачјно ако мислите дека е вирус пак пишете да ви кажам како сами да си направите просто е.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Компромитиран ми е акаунтот на МСН :.... Линк до тоа како да го вратам или некоја идеја =) ? Иам 500 + контакта омг , не е за фрлање :((

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
^Исто е и кај мене...бараат да пишам број од мобилниот...за да ми пратат код...а ја нема Македонија во листата...некој друг начин да си го вратам мејлот...некој совет, линк...било што ако некој има искуство со ова...да се сретнал до сега?

Поздрав.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
^Исто е и кај мене...бараат да пишам број од мобилниот...за да ми пратат код...а ја нема Македонија во листата...некој друг начин да си го вратам мејлот...некој совет, линк...било што ако некој има искуство со ова...да се сретнал до сега?

Поздрав.
Од ова многу почнаа да се жалат, не знам кој им е филмот, ги нема многу држави, и сега што ќе прават тие??? Глупости од Мајкрософт...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727

Поздрав.
Не знам како иде целиот тој процес али не можеш да им пишеш дека ја нема нашава држава во листата?
Пиши им го твојот мобилен +3897x xxx xxx

Kajgana Shop

На врв Bottom