T
Tetro
Гостин
Симни си ccleaner . бесплатно програмче е, ќе си средиш со него.Вака проблем..МСН нејќе да се вклучи.. а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...неможам ни со revo uninstall ?? Некое чаре
Симни си ccleaner . бесплатно програмче е, ќе си средиш со него.Вака проблем..МСН нејќе да се вклучи.. а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...неможам ни со revo uninstall ?? Некое чаре
Чистев со C денес баш..Симни си ccleaner . бесплатно програмче е, ќе си средиш со него.
А да го остајш она Messengerot? Шо убо си го измислија meebo.com . Не мора да се гњавиш со месинџери, сите се таму.Чистев со C денес баш..
а има windows live essentials?а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...
Па ондак зашто сите сакаме БМВ,Мерцедес и слично, и фиќо да возиме иста работа врши, ама никој нејќе фиќо ..А да го остајш она Messengerot? Шо убо си го измислија meebo.com . Не мора да се гњавиш со месинџери, сите се таму.
И тоа е бесплатно
Не ме разбра, Цитро.Па ондак зашто сите сакаме БМВ,Мерцедес и слично, и фиќо да возиме иста работа врши, ама никој нејќе фиќо ..
Знам метал за meebo уште пред 5 год Него многу е глупо тоа сакав да ти кажам, глуп е чатот и све останатоНе ме разбра, Цитро.
Оди на meebo.com, логирај се со акаунтот од месинџерот, и сите другарчиња од месинџерот ќе ги имаш таму. Нема да инсталираш ништо на твоето пц, и имаш можност од секаде да го користиш.
Ако пак не ме разбра, пробај. Бесплатно е.
Ти оставив ПП види таму и пробај....ако имаш некакви проблеми во врска со тоа кажиВака проблем..МСН нејќе да се вклучи.. а го нема и да го деинсталирам у римув програмс...неможам ни со revo uninstall ?? Некое чаре
Од ова многу почнаа да се жалат, не знам кој им е филмот, ги нема многу држави, и сега што ќе прават тие??? Глупости од Мајкрософт...^Исто е и кај мене...бараат да пишам број од мобилниот...за да ми пратат код...а ја нема Македонија во листата...некој друг начин да си го вратам мејлот...некој совет, линк...било што ако некој има искуство со ова...да се сретнал до сега?
Поздрав.
Не знам како иде целиот тој процес али не можеш да им пишеш дека ја нема нашава држава во листата?^Исто е и кај мене...бараат да пишам број од мобилниот...за да ми пратат код...а ја нема Македонија во листата...некој друг начин да си го вратам мејлот...некој совет, линк...било што ако некој има искуство со ова...да се сретнал до сега?
Поздрав.