Live Messenger проблеми, прашања и совети

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Да го ремувнам па да симнам ново да инсталирам или шо...?
Неќум без мсн + па:(
Eпа тоа е :/
без него ќе треба да останеш...
можеби не е апдејтуван мсн+ от затоа не co-op со најновото мсн :/

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
^
епа реинсталирај го де :wink:
и симни најнова инсталација од страната

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Чим не ти ја отвара страната на microsoft Windowsot ти е заразен со црвот confiker за да бидеш по сигурен направи тест на странава http://www.confickerworkinggroup.org/infection_test/cfeyechart.html

ако ти е заразен да го остраниш од оваа http://www.bdtools.net/

И јас го имам истиот проблем како Македон, само ми пишува дека не ми е заразен со црвот ,а не сака да ми се инсталира 8.5 а не можам ни да го најдам за да го реинсталирам. Да не имаш некакво решение?
Или некој друг ако знае ве молам помагајте.

Фала однапред:kesa:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Што му е проблемот?
Не можам да го инсталирам ми се појавува ова

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Signing in to Windows Live Messenger failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later

Error code: 8e5e03fe

Веќе неколку дена и само за еден е-маил, со други се уклучувам без проблем.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.573
Поени од реакции
29.181
Се логирам на мсн и ми вика new version is aviable to continue with this you must download the latest version...идам ок се даунлоадира се ми се инсталира и после пак ми вика да даунлоадирам а најнова верзија имам...
чаре?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Signing in to Windows Live Messenger failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later

Error code: 8e5e03fe

Веќе неколку дена и само за еден е-маил, со други се уклучувам без проблем.
Датумот и времето точно ти се наместени ?

Се логирам на мсн и ми вика new version is aviable to continue with this you must download the latest version...идам ок се даунлоадира се ми се инсталира и после пак ми вика да даунлоадирам а најнова верзија имам...
чаре?
http://download.live.com/

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
чаре?
Лани имав доста проблеми со последната верзија на мсн-от. Одпрво супер си работеше, потоа никако не можев да се логирам, не знам од која причина. Го избришав, но што е најинтересно не можев пак да го инсталирам. Ми пројавуваше некоја грешка и не знаев да ја отстранам. Пробав да инсталирам некоја претходна верзија, но пак проблеми.Ми ја кажуваше добро познатата порака. По една недела сурфање на интернет ова единствено ми помогна. Види овде, вториот одговор.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Другари имам проблем со MSN-во, чаре ? :toe: Првпат го гледам проблемов

Error code > 80048820

пс: Оти слики не можам да ставам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom