The version of installer is out of date...Значи вака сега:
го форматирав компјутерот и не ми го ставиле најновиот мсн, па го имаше овој најстариоти го симнав 8.0 тој и кога одам Sign In ми дава тоа "What's New" за да го слегнам најновиот мсн, епа направив и така и сега кога го инсталирав еве што ми дава ерор.. ај помош?
![]()
http://download.live.com/?sku=messengerГо избришав од CCleaner , и ај сега те молам да ми дадеш линк да го симнам..:Фала:
е незнам :/Не бива пак, пак исто се појавува, го избришав тој 8.0, а најстариот не, мислам дека нема потреба.. ама еве пак не бива![]()
Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...Абе имате денес проблеми со мснто?
Епа тоа е и кај мене а и други ми се жалеа.Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...
Ае кај мене наизглед све у реду,само што живо пиле нема Онлајн,бар така покажува а уствари има онлајн ...
ај пробајте да се логирате преко meebo.com , работи на било кој месинџер + има и чат од фејсбук (оптимизиран)Абе имате денес проблеми со мснто?