Live Messenger проблеми, прашања и совети

L

Liberation

Гостин
истово го јавува кај мене. гледам овде ама нешто не ми е јасно: што од миљардате линкови треба да симнам точно?

и ако ова е апдејт, ќе се појави ли онаа глупава генуин ѕвезда што кажуит дека “прозорецон“ ми е комитски? :smir:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
како да реинсталирам Messangerот кога идам да реинсталирам вика дека сите фајлови ги имам а ги избришав од папката ! вкључиво и папката ја избришав :tapp:

L

Liberation

Гостин
како да реинсталирам Messangerот кога идам да реинсталирам вика дека сите фајлови ги имам а ги избришав од папката ! вкључиво и папката ја избришав :tapp:
леле брат, мислев ја сум безнадежен случај...

My Computer> Add or remove programs> ќе го најдеш МСН на листата и идеш Remove.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
епа прво реинсталирај го де ! гледаш дека ти пишува you have "already have this programs" !

па после инсталирај !

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
МСН-то ГО НЕМА ВО add remove programs има МSN Фаил со пеперутката али тој нејке да се Remove-не

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кликензи

истово го јавува кај мене. гледам овде ама нешто не ми е јасно: што од миљардате линкови треба да симнам точно?

и ако ова е апдејт, ќе се појави ли онаа глупава генуин ѕвезда што кажуит дека “прозорецон“ ми е комитски? :smir:
http://www.softwarepatch.com/windows/winstall-download.html

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Го реинсталирав со тоа на Инфектед еве пак истото го прави!

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
ако неможеш со тоа пробај со финалунисталер
ама биде многу внимателен што бришеш!

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
во која локација се зачувуваат мсн анимациите, сите отоворени мсн акаунти од мсн-от? негде наваму C:\Documents and Settings... ама не можам да најдам?

Kajgana Shop

На врв Bottom