Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Публиката ни е многу млитава, нема неможат луѓе кој од дека собран да прават атмосфера таму треба минимум 50 луѓе што ќе го водат навивањето.
Не знам како е преносот на Сител јас на стрим гледам топ е атмосферата.

Дали тоа преска Пипан на тајм аутот рашлака на клупата? Мене ми се слушна или му се сврте на некој (Самарџиски мислам):

"Шта причаш, шта!? Слушаш шта смо се договрили а!?"

Му рече на Војдан или на Самарџиски шта причаш док ја причам, зато не играш.

Пипане-Мел Гибсоне
Цепај си у еМЗеТе брат, Докузофски врати се
А Чекофски(е сфиња дебела) ке дојде у салу сестру ке му се испонабутам ја,а и Гечефски е дрво(мање више)
Ајде Боби проработуј у фторо да иамо колко толко шансе

Ako produzime vaka u vtoro.... ke ne napraat sol.

Перо пука од нервоза, нека пивне едно дијазепамче па може да влезе да игра.
У спротивно уопште нема да ни е од корист.

Зошто Антич не игра доле на низок пост, кој кур иде на тројка кога може и Јевтокас и Валанчиунас комотно на грб да ги качи.

Za ova posebno e dupka nevidena , neka ne promasuva trojki , drugo ne moze da se ocekuva od nego .

Пипане-Мел Гибсоне
Цепај си у еМЗеТе брат, Докузофски врати се
А Чекофски(е сфиња дебела) ке дојде у салу сестру ке му се испонабутам ја,а и Гечефски е дрво(мање више)
Ајде Боби проработуј у фторо да иамо колко толко шансе

(y)

Треба зона , немаат шут за три , офанзивни и дефанзивни скокови до СМРТ , спремајте се за славење ако е вака,само едно сакам thing positive Македонијо :love:

Психолошки не сме стабилни како пред 2 години. Мора да се прибереме малце и да се фокусираме.

Кај го најдовме овој Пипан господе мој , толкав аматер не сум видел до сега. Кога е ситуацијата густа се губи како кур на ТВ 1000. Овој е само за во некоја екипа како Барселона или Реал Мадрид каде што мечевите се добиваат со +25 , не е за вакви инфаркт утакмици.

Не знам како е преносот на Сител јас на стрим гледам топ е атмосферата.

И јас гледам на стреам тоа што се слуша повеќе е од литванците подобро се организирани. Не сакам да ги критикувам нашите но знам колку е тешко кога нема мозок и јадро на навивањето , туку како расштиман оркестар. Како и да е не е до нив тоа што сега за сега губиме.
Сепак на крај сум оптимист дека ќе ја победиме оваа тешка утакмица.

Антиќу човече кој ти се тие цепаници што ги фрлаш бе ко шајки да кова кога шутира од рекет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom