Литванија - Maкедонија | 05.09, четврток 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе само со цврста одбрана и ќе паднат, ајде бе пичка му матер можеме да ги тепаме!

Судииве нека се носат во три лепе.
Па ова е ненормално. Баталете што збори Игроче, ама стварно судииве ептен не оштетија. Немаат ист критериум. Срамота.А и она вчера. Катастрофа.

Значи нема врска дали победиле или изгубиле јас пак ке ги сакам и поштовам заради тоа што стигнале до овде, ама мн мн мн ќе ми биде криво ако изгубиме оти ќе изгубиме од проста причина што сами се победуваме а можиме далеку подобро од ова

Овие на терен да не играат со слушалки поврзани со Игорче, вика овој колку убаво би било да погодиме за три, и по 5 секунди следува удар за три

Кај кур се бутнале овие литванциве меѓу наши навивачи??? Па земи бре тепај!

не бе игорче глупости збори.

судииве се да ги фатиш и јајцата да им ги маваш.

ако има господ еднаш има да победиме со судиска кражба. ама кражба. онака фаќаш протвиник му маваш шамар и судијата не суди ништо за нас. и тогаш пак нема сите неправди да бидат исправени.

нека се носат во пичку матер аир да не видат, децата наопачки да им одат да им ебам ретардите невидени.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 22:20 ---
А и крај утакмицава.
не ми се верува ни една победа да направиме.

Пиши пропало. Не дека ние сме перфектни ама судииве се легенди.

Леј цело време губиме.... ова наместена работа, судииве намерно прават вака:@.... треба да победиме....

Напред МАКЕДОНИЈАААА!!!:)

Антич пичко смрдена, маме ти ебам ти си знаел да играш прост! Воа не е можно, дрво до дрво :@

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom