Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Штудгарт играат одлично мислам дека требаше да биде и повеќе од 1 разлика но ако продолжат во второ вака не им бега уште некој гол на Барса.

Барса покажа знаци на живот во последните 5 минути, пред тоа никаде ги немаше. Штета за недосудениот пенал на Штутгарт, многу поинтересно ќе беше и во продолжението од натпревар и во реваншот ако резултатот беше 2 - 0. Нема да биде интересно во реваншот ако Барса дадат гол во второто полувреме, така да очекувам Штутгарт да го одбрани овој резултат, или евентуално да го зголеми. :tv:

Многу стискаат на гас Штутгарт, коцка опасна им е тоа или ке им се исплати или ке бидат торпедирани.

Мада сеа за сеа така не изгледа:)

Комплекс не комплекс, два пенала чисти имаше за Штудгард, ме изненадуваат, играат фанатично а пред 3 недели беа во зоната за испаѓање.

Боби[Мкд];3339488 напиша:
Комплекс не комплекс, два пенала чисти имаше за Штудгард, ме изненадуваат, играат фанатично а пред 3 недели беа во зоната за испаѓање.

Кој беше вториот пенал потсети ме ?

Не е комплекс туку сурова вистина: екипи како Фиорентина и Штутгарт секогаш го извлекуваат подебелиот крај. На некоја од посилните екипи без секунда размислување ќе им свирнеше пенал таму.

Кој беше вториот пенал потсети ме ?
При крајот, лакт врз Герхард во шеснаесетникот, незнам од кого.

Инаку одлична игра на германанските младинци плус Какау, Молинаро и Погребњак, уствари сите се на некоја дрога ваљда.

Алоооо видете што пишав у Фан Клуб:Барселона за пеналот.

Него Какауууууууууууууууууууууууууууу?

Немаше пенал бе само со рака играше еден од играчите на Барса во шеснаесетникот :tv:

Толку од Штудгарт. Сигурно не помисливте дека Барса од нив ќе испадне:nenene:

Погребњак 8.5 км за 60 минути?:shok:

Овие се истрошија, бековите и другиве истрчале просек 10 км во прво полувреме.:S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom