Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма како, глумењето на Робен и Роналдо беше за заштита од повреди само....Не вика никој дека сите глумат,зборот е дека тоа е "Италијанска професија" и факт е дека цел свет ги знае како глумци.Тоа за мене е антифудбал.
А некој погоре што кажа дека катанаџото не е умрено дека уште живее и ќе живее и дека и тоа е дел од фудбалот,за жал е,и ако тоа тебе ти се допаѓа,и мислиш дека е убаво за око епа не е,затоа имаат најмизерен фудбал.
Линиските се позаебани...
Штудгарт vs Барса X
Против овие бедниве очекуваш нерешено? :|
Види ги последните 8 меча на Штутгарт, имаат 7 победи и еден пораз од Хамбурегер. Ги препороди новиот тренер Грос, откога е тој на чело имаат само еден пораз, а тоа доволно говори дека и не се баш за потценување. И јас мислев дека Барса така лесно ќе поминат, но кога ја видов оваа серија на Штутгарт, и не ми изгледа баш така , не бар во првиот натпревар. На Барса им фали клучниот играч Чави, уште еден хендикеп на нив. Не викам дека Штутгарт имаат сили да ја исфрлат Барса, но очекувам рамноправен меч вечерва, а потоа на Камп Ноу ќе следи демолирање.