Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Мхм :) Само што има некои што не можат да се помират со тоа, па ги држи цел ден, цела недела, месец. Некого гледам и со години- памти настани :):)
А, јас знам да се смирам :) А за нервоза, сите се нервираме. Ти сигурно повеќе од мене знаеш пошто далеку повеќе си сигурно страстен навивач и следиш фудбал :smir:

Ролф I think i like you,страсен навивач за Милан ама ипак вие женските се полесни на нервози повеќе се нервирате :):).

Добро бе Инзаги оди дудлај ја на профил аман, не ни ги кажвај финтите тука:)

Алмуниа МОТМ.:toe:

Алуминка или Ибра, тука е дилемата...

Oh really? :facepalm2::facepalm1::facepalm:

Инаку Фабрегас не игра поради повредата која ја доби откако го изведе незаслужениот пенал.

не прдна Барса у прво, ги исфрустрираа до максимум, џабе што имаа контрола и посед, неможеа асална комбинација да створат.

Ајдеее бисери на кило,Пандев играше многу јако ја брем до дека гледав шутираше проиграше а мислам и најмалку грешки во додавања имаше плус од линија му ја извади Берзутски,за Снајдер да не збориме од него почна акцијата за гол а и сегде проигруваше..

море туп еден кај реков дека Пандев лошо одигра?
2 зицери и 2 лоши проигрувања имаше, иначе се на се солидно одбработи.
Со оглед дека паралелно ги гледав двата меча неможам комплетно да го анализирам, но не ме бендиса Снајдер, неколкупати беше пресечен на средина, 2-3 зицери и 2-3 лоши нафрлања се на се.

да го гледаше натпреварот ке приметеше дека нема да игра ради парни жолти картони.

Грешка во чекори, лапсус лингва ака тастатура. Едно мислев друго пишав. Инаку без гајле, го гледав натпреварот :tv:

не прдна Барса у прво, ги исфрустрираа до максимум, џабе што имаа контрола и посед, неможеа асална комбинација да створат.

Со оглед дека паралелно ги гледав двата меча не ме бендиса Снајдер, неколкупати беше пресечен на средина, 2-3 зицери и 2-3 лоши нафрлања се на се.

Тачно играа Барца-Арсенал да не забега со Интер-Барса :).

Грешка во чекори, лапсус лингва ака тастатура. Едно мислев друго пишав. Инаку без гајле, го гледав натпреварот :tv:
Чисто информативно, се вика лапсус калами, или поконкретно, лапсус клавис.:smir:

Со оглед дека паралелно ги гледав двата меча неможам комплетно да го анализирам, но не ме бендиса Снајдер, неколкупати беше пресечен на средина, 2-3 зицери и 2-3 лоши нафрлања се на се.

WTF????????

Без навреда, ама не си арен жими се...

Некому брмчи мувата на капата.Бзззззззз!:wink:
aх вие Барса значи не е убаво сите да ги победуваат оти не мразат сите после, ја мислам со арсенал најубаво е 0:0 да заврши оти и они ќе не мразат како некој пример даворчо наш, иниеста му е кошмар :pos2:

Незаслужниот пенал:pos2:
Патетики во раскош бе џеки!
Ај да ја видиш пак снимката и да се вратиш да го едитираш мислењето,не би било лошо.

Druze da ti preporacam eden psihiatar ako imas kosmari so iniesta? Mnogu si preokupiran bre so lanskiot mec,skuliraj!

Penal mislam deka nemase,a za crven-nikako! Inaku arsenal izramni ne bidejki igraa nesto posebno,nego zaradi toa so Barcelona zastana pri rezultat 2:0.Da bese konstantno agresivna nemase toa da se desi.Voopsto ne me zagrizuva otsustvoto na pujol i pike,kraj kraeva prasanje ke bide dali voopsto arsenal ke stigne da go namirisa golot na valdez. Kako i da e mu vleavme malku nadez i iskreno mi e milo sto zavrsi nereseno.Zaradi ovoj reluztat ke se trgni na pobeda,mozi i petardi da pukaat.Poz Katalonci Visca el Barca!!:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom