Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Виде ти негде дека јас реков дека немало пенал или црвен картон?
Мислам дека доволно бев јасна во претходниот пост. Ако не препрочитај го :)
А ми делуваш и доста контрашки во муабетов :)

Така ми се причини.Сеедно!
Не контрирам,си прајме муабет.А,ќе прајме муабет и за една недела.Тогаш може ќе биде радосна,а можеби и не..
Се зависи од твојот тим..:smir:

Венгер може да постави игра ама да не го следи пак малерот..Многу играчи нема да играат плус централните на Барса тука се гледа шансата зш може да играат Милито-Маркез а Волкот е многу брз а овие малу по тромави се :P.

Само без нервози лекот е отров!!

Златен па кај сега ти виде па нервоза во моиве постови овде? :icon_lol:
Ај и тебе ако не ти е тешко прочитај ги назад моите постови па види реченици, смајлиња и останати работи па најди ми ја нервозата :)

Не се преоптеретувам многу јас што се случило. Заврши натпревар :)
Не ни спомнувам од 1962 некои настани :)

Златен па кај сега ти виде па нервоза во моиве постови овде? :icon_lol:
Ај и тебе ако не ти е тешко прочитај ги назад моите постови па види реченици, смајлиња и останати работи па најди ми ја нервозата :)

Не се преоптеретувам многу јас што се случило. Заврши натпревар :)
Не ни спомнувам од 1962 некои настани :)

Тоа те покрива срце знам што осеќаш:icon_lol:.Шала
Секој би се изнервирал да води па да прими гол а и шлаг од дозгора црвен картон..

Брат, секој нормален фан, би бил максимално изнервиран со резултат 2-2 дома, али јебига, се попаливте дека стигнавте водство од 2-0, и апетитите ви се појачаа... Кај Барса ке фалат првите двајца дефанзивци, што и не е некој проблем бидејки има кој да ги замени. Вашиот капитен НЕМА кој да го замени :toe: Волчко нема да го има Максвел другата недела покрај него, туку Абидал...така да не ме загрижува он воопшто.
За Аршавин има некои информации ?
Ќе го нема Фабрегас ама јбг ни тоа не е толку страшно ќе се сложиме и двајцата дека Насри,Росицки,Волкот ,Аршавин ...можат сосема доволно да изиграат и да не се ни осети дека Фабрегас го нема ,можеби е главна алка во средината но секако другиве не се за потценување ...
Тоа што Абидал ќе го чува Волкот воопшто не ме плаши ... :) знаеш зашто :tv:
И за крај ни вашиот Пујол нема кој да го замени ... :)

Станковиќ,Снајдер,Пандев... на неколку пати усраа работа.
неможе нит Мур нит Интеристите да бидат задоволни од исходот, поготово за таквата прикажана игра требаше бар Гоче тоа да го стегне...

Ето и Милито беа нервозни еден на друг се дур не го отворија резултатот... во Москва ќе биде многу попроблематично, но без Красиќ срамота ќе биде да испаднат па и он да играше, 1/2 после колку таму, 4-5 год.
Акинфеев МОТМ !

Вториот меч поинтересен бидејќи тука играа два тима, за разлика од првиот кај што Русите чекаа на контра, а и топџиите на сличен начин го започнаа натпреварот.
Одлично беше организирана играта на двете екипи во првиот дел, поготово домашните, но на полувреме Пеп увиде дека со длабочински до Ибра ќе ги онеспособи опонентите, и тоа му успеа... слично потоа врати и Арсен со поготокот на Волкот, и за на крај пеналтикот(праведно покажан, скрос му ја парализираше ногата пред шут, кретенски потег од Пујол) за конечни 2-2, резултат од кој што можат да бидат и двајцата задоволни.

е сеа на Камп Ноу Барса ќе настапат без своите двајца стандардни централни дефанзивци, тоа ќе биде голем хендикеп, а доколку пак од друга страна Арсенал ги има Цеск и Галас и секако Арш нема да биде изненадување елиминација на екипата со најголеми шанси за одбрана на ЛШ.
Ибра МОТМ !

Одлично беше организирана играта на двете екипи во првиот дел, поготово домашните...

Oh really? :facepalm2::facepalm1::facepalm:

Инаку Фабрегас не игра поради повредата која ја доби откако го изведе незаслужениот пенал.

неможе нит Мур нит Интеристите да бидат задоволни од исходот, поготово за таквата прикажана игра требаше бар Гоче тоа да го стегне...

Ето и Милито беа нервозни еден на друг се дур не го отворија резултатот... во Москва ќе биде многу попроблематично, но без Красиќ срамота ќе биде да испаднат па и он да играше, 1/2 после колку таму, 4-5 год.
Акинфеев МОТМ !

Вториот меч поинтересен бидејќи тука играа два тима, за разлика од првиот кај што Русите чекаа на контра, а и топџиите на сличен начин го започнаа натпреварот.
Одлично беше организирана играта на двете екипи во првиот дел, поготово домашните, но на полувреме Пеп увиде дека со длабочински до Ибра ќе ги онеспособи опонентите, и тоа му успеа... слично потоа врати и Арсен со поготокот на Волкот, и за на крај пеналтикот(праведно покажан, скрос му ја парализираше ногата пред шут, кретенски потег од Пујол) за конечни 2-2, резултат од кој што можат да бидат и двајцата задоволни.

е сеа на Камп Ноу Барса ќе настапат без своите двајца стандардни централни дефанзивци, тоа ќе биде голем хендикеп, а доколку пак од друга страна Арсенал ги има Цеск и Галас и секако Арш нема да биде изненадување елиминација на екипата со најголеми шанси за одбрана на ЛШ.
Ибра МОТМ !

Ајдеее бисери на кило,Пандев играше многу јако ја брем до дека гледав шутираше проиграше а мислам и најмалку грешки во додавања имаше плус од линија му ја извади Берзутски,за Снајдер да не збориме од него почна акцијата за гол а и сегде проигруваше..

Тоа те покрива срце знам што осеќаш:icon_lol:.Шала
Секој би се изнервирал да води па да прими гол а и шлаг од дозгора црвен картон..

Мхм :) Само што има некои што не можат да се помират со тоа, па ги држи цел ден, цела недела, месец. Некого гледам и со години- памти настани :):)
А, јас знам да се смирам :) А за нервоза, сите се нервираме. Ти сигурно повеќе од мене знаеш пошто далеку повеќе си сигурно страстен навивач и следиш фудбал :smir:

Незаслужниот пенал:pos2:
Патетики во раскош бе џеки!
Ај да ја видиш пак снимката и да се вратиш да го едитираш мислењето,не би било лошо.

Инаку Фабрегас не игра поради повредата која ја доби откако го изведе незаслужениот пенал.
Дечко тепаше Барса бе? Не. Епа значи има надеж за Арсенал во втората утакмица кога и вие и ние ќе бидеме без клучни играчи. Застани малку многу си самоуверен некако.

Ќе го нема Фабрегас ама јбг ни тоа не е толку страшно ќе се сложиме и двајцата дека Насри,Росицки,Волкот ,Аршавин ...можат сосема доволно да изиграат и да не се ни осети дека Фабрегас го нема ,можеби е главна алка во средината но секако другиве не се за потценување ...
Тоа што Абидал ќе го чува Волкот воопшто не ме плаши ... :) знаеш зашто :tv:
И за крај ни вашиот Пујол нема кој да го замени ... :)
А он е у врвна форма,беспрекорен,па нема кој да го замени?

Ако Арсенал ја помине Барса и покрај се (големиот број на повредени клучни играчи) до крајот на април месец ќе носам аватар од нивни играч или Венгер.

Браво. Се вратија и после 2 примени гола, издржаа огромен притисок, каталонците едноставно летаа по теренот и ги имаше насекаде. Искрено заслужија да победат, но Алмунија беше на највисоко можно ниво.

Ќе има интересен реванш.

да го гледаше натпреварот ке приметеше дека нема да игра ради парни жолти картони.

Акинфеев МОТМ !

Ибра МОТМ !

За жал нема да игра Фабри.... греФче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom