Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Οд каде сте толку сигурни дека Аршавин и Галас нема да играат??

article-1178164-04D5F542000005DC-598_468x409.jpg

article-1178164-04D5F51A000005DC-604_468x286.jpg

article-1178164-04D5F53E000005DC-45_468x286.jpg

article-1178164-04D5BAAA000005DC-612_468x311.jpg

Еве јас на Акси оставам да одлучи кој од 4 недосудени пенали беше нај воочлив.
Тој натпревар е 5-1 за Челзи.:helou:

Само раката на Пике беше пенал.

Ама ајде,радувај се 5:1 сте победиле.:tv:

Οд каде сте толку сигурни дека Аршавин и Галас нема да играат??

Гледајќи дека реваншот е на 6 тешоко плус Галас неможе да оди има проблеми со кичмата како Неста а Неста долго време го немаше направи милион операции..

Ајде бе вие навивачите на Челзи гледам сеуште патите...

Ајде бе вие навивачите на Челзи гледам сеуште патите...

Да ми направи мене судија така :S, до душа имаше среќа Овербро не видов да му падна да суди на Арсенал или некоја Лондонка екипа :).

едно е јасно, овогодинешниот трофеј ќе го освои некоја од екипите кој денеска одиграа, т.е. Барса/Арсенал/Интер :tv:

Да ми направи мене судија така :S, до душа имаше среќа Овербро не видов да му падна да суди на Арсенал или некоја Лондонка екипа :).
Леле ќути не збори ,да не чуе ѓаволот :pos2: ,мислам дека судбината на тој овреберео е веќе решена ,кавалот ,стапот и нека пасе овци по некој рид ...

едно е јасно, овогодинешниот трофеј ќе го освои некоја од екипите кој денеска одиграа, т.е. Барса/Арсенал/Интер :tv:

Многу тешка проценка.Ги кажа сите фаворити освен Манчестер и Баерн.
Ја на овие би ги додал и Лион,Бордо и ЦСКА.
Некој од овие,гарант ќе биде шампион.:vozbud:

ги исфрустрираа меѓуредови треба да го прочиташ како, Алмунија ги исфрустрира...
во второ беа поконкретни, и нормално дека беа подобрата екипа и секој ќе се сложи дека заслужија победа со гол предност на Емирати..

и топџиите без Цеск на Ноу камп, Барса се влезени автоматски со една нога у полу...

Океј....:smir:

Леле ќути не збори ,да не чуе ѓаволот :pos2: ,мислам дека судбината на тој овреберео е веќе решена ,кавалот ,стапот и нека пасе овци по некој рид ...

Затоа поп,монах што стана xD..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom