- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.661
- Поени од реакции
- 11.734
знам, имам пишано погоре дека најчесто ван град отвараат барем на почеток и типувам во Илинден или негде во Визбегово ради косоваритеПрегледај го приврзокот 287304
![]()
„Лидл“ ќе отвори продавници во Скопје, Штип, Тетово и Охрид?
Регистрирањето подружница во Северна Македонија во февруари е првиот чекор од нашата активност во земјата, одговорија од „Лидл“ - Бугарија на прашањето од InStore какви се нивните планови за влезот на германскиот малопродажен гигант кај насinstore.mk
![]()
„Лидл“ ќе почне со продавници во Охрид, па Скопје, Тетово, Штип…!
Регистрирањето подружница во Северна Македонија во февруари е првиот чекор од нашата активност во земјата, одговорија од „Лидл“ – Бугарија на прашањето од InStore какви се нивните планови за влезот на германскиот малопродажен гигант кај нас и каде ќе им бидат лоцирани продавниците. Ние сме во...grid.mk
Автоматски споено мислење:
Колку што јас знам а не знам дали е секаде така. Lidl си градат свој објекти или отвараат во објекти кој не се внатре во трговски центри т.е молови.
додека за Ист Гејт ми е муабетит од тамошни луѓе иако и јас викам нема шанса сепак доста убедени се
иако мислам SPAR ке влезе таму јер овој од нептун го има донесено SPAR у Албанија а случајно или не турците се повлекоа од Рамстор
Sent from my iPhone using Tapatalk