Lidl маркети и во Македонија

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    272
Член од
20 јануари 2025
Мислења
8
Поени од реакции
4
Од каде ова? Не верувам ова да е точно, а да е без медиумско присуство.
Не верувам и јас за рамстор го купија знам за студио модерна топ шоп дека го купија и изјавија медиумите дека и тинекс го купиле ама го демантираа тоа и од тинекс и од вива фреш

Член од
30 август 2024
Мислења
290
Поени од реакции
1.253
Не знам колку е точно ама денеска ми кажаа дека ке се гради во Драчево лидл, послем Гиго маркет
Автоматски споено мислење:

едит
Веќе се градел маркетот
Тоа е просторот дупката што беше?

Нели старачки дом ќе било?

Член од
31 мај 2019
Мислења
421
Поени од реакции
1.297
Први месеци нема да има влагање.
Jas mislam nedela dena ke trae celata buka.
Spored mene sepak mislam deka narodov malce se ima civilizirano zadni godini, se patuva bez vizi, pocna da se ide masovno u Grcka na odmor, se leta niskobudgetno so Wizz niz Evropa, odat do Kyustendil, Vranje po tamosnite Lidl prodavnici...
Mada koga gledam sto se slucuvase vo Srbija, a Srbija vazi za mnogu pocivilizirana od nas, togas mozda i 1 mesec da trae ludiloto po Lidl.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.796
Поени од реакции
11.976
Jas mislam nedela dena ke trae celata buka.
Spored mene sepak mislam deka narodov malce se ima civilizirano zadni godini, se patuva bez vizi, pocna da se ide masovno u Grcka na odmor, se leta niskobudgetno so Wizz niz Evropa, odat do Kyustendil, Vranje po tamosnite Lidl prodavnici...
Mada koga gledam sto se slucuvase vo Srbija, a Srbija vazi za mnogu pocivilizirana od nas, togas mozda i 1 mesec da trae ludiloto po Lidl.
Каков месец они ке затворат до тогаш
уствари чекај бе нема ни да отворат они само перат пари
:masa:

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.251
Поени од реакции
8.507

Член од
15 јули 2007
Мислења