Либија - Македонија (22.12.2009)

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Локација
Радовиш
libija_makedonija_copy.jpg

ФФМ ја прифати понудата за гостување во Триполи на 22. Декември каде ќе одигра пријателски натпревар со селекцијата на Либија. Останува да се договорат уште само технички детали за овој натпревар без проблеми да се реализира.
- За овој натпревар во комбинација ќе бидат сите слободни репрезентативци кои настапуваат во странство заедно со репрезентативците од домашното првенство.
- Овој натпревар е важен за нас бидејќи со него ќе го одржиме континуитетот на подготовките за претстојниот квалификациски циклус- изјави селекторот Мирсад Јонуз.

Јас типувам на висока победа. :)

Гадафи ќе плати за да изгубиме,да и неговиот народ има малку на што да се радува,иначе сме доста поквалитетни...

Ајде да видиме како оваа ќе ја наместат...

Мислам дека ниту ќе ја има по кладилниците, освен ако не се луди да ја стават во билтен.

:vozbud: :vozbud:

Аман бре од кај ги наоѓаат противнициве:tapp:
Јас и дрмам 7+ на едно ливче и 200 за 0-2 на друго ливче:) Ќе се мести некако, е сеа како ќе видиме:)

убаво кажа еден член погоре, Гадафи ќе плати за да изгубиме, колку да се радува неговиот народ :tv:

Ќе лапни Хари голема пара за ова :vozbud:

Лапааааај парииии :vozbud: незнам прогноза зашто се може да се деси,реално сме две класи над нив ама ќе видиме,првин скоки па кажи оп :pos2:

А можда и намерно сакаа на тоа да помислат па да ви ги лапнат парите на спортска :D

Аман бре, кај ги наоѓаат противнициве. :tv: Инаку типувам висока победа, освен ако не ја наместат.:tapp:

аууу ваа се може да испадне...или ќе тепаме многууу или па ќе се "избрукаме" со пораз..Македонија и се е можно

Нема Гадафи да плати за Либија да тепа, туку хари ќе побара пари за либија да тепа.

Јас не знаев дека во Либија има фудбал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom