Либија - Македонија (22.12.2009)

• Креатор на темата Креатор на темата United Rule
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
na prviot natprevar terenot , na vtoriot snegot i op Andora gi osvoi edinstvenite 4 boda vo svojata istorija protiv nas :wink:

..................................

Еве за шо се користи теренот на Андора!

round-900-maig-2009-010-a1.jpg

Еве го целиот албум, прегледајте и оценете сами дали може да се игра квалификациски меч таму!
http://picasaweb.google.com/clubtae/2nTorneigInterncionalVilaDEncamp7Juny2009Round900#

Проверете во кладилниците во Азија како се уплаќа :wink:

na prviot natprevar terenot , na vtoriot snegot i op Andora gi osvoi edinstvenite 4 boda vo svojata istorija protiv nas :wink:

Тоа е тоа, така морало да биде.
Мора и Андора некогаш да одигра утакмица на животот, само шо се погодило тоа баш со нас!

Ако не се лажам имаше уште еден историски резултат на Андора со друга репрезентација...

Но батали веке сме отидени далеку офтопик!

Мечот со Либија би можел да се искористи за тестирање на оние играчи кои досега не биле во можност да го облечат дресот на Македонската Репрезентација и плус Пандев.

Значи мислам дека мора да му се помогне на Пандев сега и да му се дава шо поголема минутажа за да биде барем колку толку во натпреварувачки ритам.

Исто така мислам дека би било добро да овој меч се повикат играчи кои досега не го носеле или пак се резерви во Македонската Репрезентација.

Апелирам да Јонуз ја чукне таа трмката и го повика конечно Ѓуровски во составот!

Проверете во кладилниците во Азија како се уплаќа :wink:

Посочи линк!

Дојди ти кај мене во 128-цата да убациш од прва!
Не бива само ја можам!

Е таква е ситуацијата и тука, значи ипак мислам дека нашите репрезентативци не можат да играат на таков терен!

Колку шо се секавам имаше барање и од ФФМ за промена на теренот за со Андора, ама нас не одбија!
Сега не можам да го најдам текстот на Нет ама ако го најдам ке ти го постирам.

Значи според мене тој меч таму е загубен само поради тоа, исто така после тој меч мислам дека 2-3 се жалеа на повреда поради лошиот терен!:toe:

Имав 101 на времето, и рикверцот и прва беше проблем, така да мислам дека ќе се снајдам и со 128-ката, не ти држи вода примерот :) Теренот со Хрватска кога игравме каков беше? Тогаш се снајдовме и победивме 2-0. Или дека претходно знаевме како е со Андора па имавме поголемо искуство на лајно терени од хрватите? Или па можеби Андора секој ден играле утакмици на тој терен па го „научиле“? Ајде ти се молам, не прифаќам никаков изговор за тој натпревар, па и натпреварот во Скопје. Срамота! А имам информација (неофицијална) дека некои играчи плаќаат кај Хари за да играат во репрезентацијата. Потврда е испадот на Седловски со Попов, снимката на Алфа кога Седловски му ја врза една, а овај вика „Не играм бе! Ќе дадам 300 евра ама не играм!“ :tapp:

Имав 101 на времето, и рикверцот и прва беше проблем, така да мислам дека ќе се снајдам и со 128-ката, не ти држи вода примерот :) Теренот со Хрватска кога игравме каков беше? Тогаш се снајдовме и победивме 2-0. Или дека претходно знаевме како е со Андора па имавме поголемо искуство на лајно терени од хрватите? Или па можеби Андора секој ден играле утакмици на тој терен па го „научиле“? Ајде ти се молам, не прифаќам никаков изговор за тој натпревар, па и натпреварот во Скопје. Срамота! А имам информација (неофицијална) дека некои играчи плаќаат кај Хари за да играат во репрезентацијата. Потврда е испадот на Седловски со Попов, снимката на Алфа кога Седловски му ја врза една, а овај вика „Не играм бе! Ќе дадам 300 евра ама не играм!“ :tapp:

Тоа “Не играм“ беше дека не игра во тенис на нога, каде нашите “репрезентативци“ играат на пари.

Не не можеш сепак кај мене да се снајдеш!:kesa:

Муабетот му беше значи целокупната потценувачка поставеност за со мечот со Андора плус теренот и плус некои други проблеми кои милиони пати сум ги постирал овде не доведоа до тој срам.
Така да да се согласувам дека не може туку така тоа да го речем дека било поради теренот, но не може да се согласам дека тој меч бил Лажиран од страна на играчите!:toe:

Така да да се согласувам дека не може туку така тоа да го речем дека било поради теренот, но не може да се согласам дека тој меч бил Лажиран од страна на играчите!:toe:

Pa od kogo i da bil laziran igracite ucestvuvale i imale profit od toa... FAKT

А бе луге, колко и да не можат да се докажат дека се наместени натпреварите, се гледаат многу лесно.........

am ubo sea prst pred oko ne sakame da vidime...

coek ti davat milka , ti mu vikas ne fala cokolada za kuvanje poslatka mi e :)

До сега чим ниеден документ не е излезено тогаш може само вака да си чкрапаме и да се убедуваме!
Така да ја велам не, ти велеш да, не може никако да се убедиме!trt

А бе сите по натпревар знаете дека бил наместен, редовно. И ич не сте колегијални да му се невиди. Апелирам во иднина на вашата колегијалност ( :jaj: ) кога знаете како е наместен натпреварот да ни пишете благовремено, да заработиме нешто и ние неинформираните. Оти не чини вака како за инает да ни правите: наместен беше, ние знаевме фативме толку и толку... Ко да сме ви згрешиле нешто да му се невиди.

И така, зеленки за секоја правилна дојава. Црвенки за утки. Масовни црвенки за обвинување играчи и изигравање експерти отпосле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom