Лексилиум

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Vo koja doza leksilium mozam da stoniram?

Заеби Лексилиум бе... со 2 лексилиуми се стонира 18 саати на гладно срце ако ги бапнеш....земи подобро мендилекс и дрмни 4 (послаби се али повеќе се заборава) и таман ќе ти биде а ќе стонираш едно 3-4 саати и нема да имаш осет 2 дена :kesa:

Taka taka..... Bravo..... Loramchinja a?!? Si se izgubil nekad po doma? :):nesvest:

не сум се изгубувал
само секогаш те гледам малку чудно и често ти викам -А за што зборевме пред малку? и се чешам за глава и чекам едно 5 минути да ми текне за кого и шо зборевме:nesum:

(Си кажувал некогаш исти виц 8 пати едно по друго? )

Лексилиум е најголемо срање. Ми поеба и родители и се.
Де бе...шо толку ти се случило?
Земале родителите твои?
Тешко ми пага кога читам вакво нешто,извини.

Почнаа да пијат ко витамини. Ќе бидат кул 2 саата и после цел ден само се караат, урлаат, се им смета... катастрофа. Не можеа еден ден да поминат без лексилиум.
Арно им текна да прекинат. Мада станаа многу зависни од него. Ама сеа се океј... фала богу.

Vidi nekogas lugeto mislat deka se ke se sredi ako zemat nekoe sedativce znam i kaj mene bese taka.Imam drugarka so bese zavisna od lekilium otkako raskina so deckoto pocna da gi pie kako nisto i po nekoe vreme se gubese skroz. Pa ednas i gi dokaciv gi frliv najdaleku sto mozam ama toa ne ja spreci da si kupi novi ama fala mu na Boga sega e vo red

ЗЛО-употребувањето на Лексилиуми, диазепами и др е = на ДРОГИРАЊЕ со легални дроги.
Сепак.. Лексилиуми и такви срања нејќам.. Е што ќе ти помогне.. Или што филинг е тоа да не осекаш ништо.. Уста да неможеш да отвориш.. И као што беше кажано и погоре да се претвориш во ЗОМБИ?
Фабулос добро кажа.. Болје трева да се пуши за смирување него овие ствари.
Едит - Оби Ван едно Лав хепинес што е со тоа тромадолите да не ти распраам.. Уста неможеш да отвориш.. Стонови сто.. Не е и тоа фората.. А и една разлика што има у филинг и тоа да не ти распраам.. Дал кутија лексилиум или лента тромои сфе срање.. Ма едино што поштуем од апче се лорамите.

ти личи бе ДЕВОЈКО :icon_roll тука викаш демек нејќеш такви срања, а подоле општиш како не си се сеќавала на одредени моменти ради истово, и шо сеа? се покажа пиче ипол на форумов дека се разбираш у антидепресивни средства? и дека ги користиш?! пффф, веруј ми, ретки се луѓето кои ќе бидат импресионирани од твоиве постови на темава, ако толку сакаш да се покажеш престани да бидеш пиче и да подпаѓаш под такви средства и соочи се со животот :tapp:
ова важи и за сите останати Герои што исто се истакнаа на темава trojanac

Тоа не е антидепресивно средство.. А и онака спомнав.. Искрено не е ни битно тоа на крај краева. Во секој случај сите тие хемии се срање.. Како што реков.. Боље трева него тоа.. Не се пага овер од трева :smir:
ViRuS кај бе не си се губел од лорами.. Се читаш што збориш? :pos2:

Тоа не е антидепресивно средство.. А и онака спомнав.. Искрено не е ни битно тоа на крај краева. Во секој случај сите тие хемии се срање.. Како што реков.. Боље трева него тоа.. Не се пага овер од трева :smir:
ViRuS кај бе не си се губел од лорами.. Се читаш што збориш? :pos2:
Многу се пага овер од марихуана...како може да кажеш дека не се пага?Ако ти пукне бед трип,и ако почнеш да повракаш?...Класичен овер,нели си видела такви случаи.
А инаку да...сите хемии се срање,у право си.Ама како и се во животот,и они си имаат свои позитивни и негативни страни.Повеке се негативни во секој случај.
На пример:
-амфетаминот ке ти го уништи комплетно здравјето ако се употребува без престан,ама ако е употребен во правилна ситуација,на пример во интервју за работа или пред испит,може многу да помогне.
-Позитивна страна на метамфетаминот е тоа што ако си заедно со некој кој те привлекува,додека си на МДМА,секоја минута ке доживуваш оргазми.Тоа што ке го доживееш тогаш,ке го паметиш цел живот како најубав спомен.Иако,како и амфата,ако нонстоп се употребува,ке те уништи.
-Единствена дрога во која не гледам ама баш никаква позитивна страна е хероинот.Верувам дека знаете баш доволно за него,така да нема шо да објаснувам за тоа губре.
Ова се не значи дека јас го оправдувам користењето на дрогите(оправдувам само користење на марихуана),туку со ова сакам само да ви го презентирам мојот аспект на гледање на работите.Најнормално дека има некои што не се согласуваат со мене,па нека повелат,нека реплицираат слободно.

Se soglasuvam so toa sto go pisa pogore.. Ama over mislev overdose.. Koma.. Premnogu otrovi vo teloto.. Toa ne e mozno od treva zaso e priroda.
Toa povrakanje se desava i so prepusuvanje od cigari, a kamoli od treva.. Toa pred se zavisi od organizmot na covekot.. A od paganje over od heroin, od tromovi od takvi sranja veke ne e do organizmot nego do sostavot. Toa pukanje bedovi od treva, moze da se i samo paranoi nekoi bez potreba, depresii bez pricina i takvi grdi raboti.. A ne vikam deka ne se desava.. Ama ne tolku mn. Raspolozenieto od pred da se napusis isto vlijae na toa..
Ipak zabegav za ova.. Ama sakav samo da ti kazam deka ne e toa toa over.. Zatoa sto taa predoziranost od heroin ili od apcinja moze da bide i posledna, a od treva tie bedovi i povrakanja se desavaat ali ne se tolku strasni..

girlll, зашто наместо да почнеш да меморираш работи од оноа онаквоно наречено ‘општа култура‘, ти се замараш тука со важни егзистенцијални прашања, од типот ‘од колку лорами се стонира‘, ‘како изгледа пукање на бедови од трева‘, ‘паѓање овер од хероин‘, ‘тромови‘, ‘лексилиуми‘ и така натаму?

Извини ако во некој израз ти звучев смешно, не сум упатена во таа фразеологија.:smir:

Ме маваат "флешои":icon_roll за темава.Имаше неколку слични вакви теми кои беа уништени од адолесценти шо сакаа да докажат колку се кул, ин, ундергроунд ,анд ал дет шит, со тоа шо се натпреваруваа кој поѓубре се напраил, кој у најтежок овер паднал, кој знае најдобри рецептури за миксови кои не те прават ептен стоун...тра-ла-ла...у целина само смешни и бедни филмови кои си ги фураат у секој пост,а нишо конструктивно или корисно(а може ли џанак да биде уопште конструктивен).
Аман не е темава такмичење за најголемиот џанки у македонија, нити па ќе му дадат на некој џоинтче ко награда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom