Лексилиум

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
За мајка ми е топ.
Али мајка ми има попуштени нерви.
Јас не обичам апои.
Не обичам луѓе кои обичаат апои.
Не обичам луѓе кои се горди на искуство со апои.

*А патем, бидејќи изначитав срања од млади и на прв поглед надежни личности по темиве за дроги моги и плус оваа за апои, морам и набрзинка да ве повреѓам.
Срцки наши искусни и форумџиски, знајте дека со вакво деградирање на својот памет сте чиста мизерија, а навистина не го заслужувате тоа;).
Воздржете се!
Благодарам на комплиментот од името на сите "срцки наши искусни и форумџиски"...дури и да не спагам во нив.Сепак,редно е како највозрасен да се нели,испонашам зрело и блабла....:pos2::pos2::pos2:

Благодарам на комплиментот од името на сите "срцки наши искусни и форумџиски"...дури и да не спагам во нив.Сепак,редно е како највозрасен да се нели,испонашам зрело и блабла....:pos2::pos2::pos2:

Eнитајм, срцко! :smir:

Ни марихуани ни ништо здрав начин на исхрана поткрепено со вежби за релаксирање,никогаш не сум употребивал не ни сакам.

Ехее до каде се отишло во темава. Добро мислев да збориме за тоа како средината влијае на нашата психа и дали и како може апчињата за смирување да ни помогнат или одмогнат во зависност од земањето, ама ама ко шо кажа ада очигледно е дека некој си тера за она за што знае без да се држи кон темата.

и шо маки имаш бе дете (деца сме),или кул си ако пушиш?
Немам маки бе човек(луге сме).Ете тоа ти е една голема заблуда.Немора некој да има некакви си маки,проблеми,трауми од детството и не знам шо друго,за да пуши марихуана.
Ја пушам од сосем други причини и скоро никогаш не ја пушам кога си имам било какви проблеми,од проста причина што,ако си во некаков бед,травата не те расположува,туку те кутка во уште поголем бед.Барем мене така ми влијае.

Немам маки бе човек(луге сме).Ете тоа ти е една голема заблуда.Немора некој да има некакви си маки,проблеми,трауми од детството и не знам шо друго,за да пуши марихуана.
Ја пушам од сосем други причини и скоро никогаш не ја пушам кога си имам било какви проблеми,од проста причина што,ако си во некаков бед,травата не те расположува,туку те кутка во уште поголем бед.Барем мене така ми влијае.

У превод, лабилен е.
:vozbud:

Дури имав маче дома, поарно средство за смирување од него немав...
Арно ама, сеа немам и единствено средство за смирување ми е музиката...
Не пушам цигари, не пијам апој, алкохол си пијам понекогаш, ама со мера, и закон ми е ( со оглед на факин' проблемите шо ми се дешаваат во животот... )
Си го терам животот со мотото: Колку повеќе проблеми, толку повеќе мотивација за да продолжам понатаму да живеам...

не користам апчиња за да се смирам...освен ако ме боли премногу глава...тоа неможам да го издржам и пијам аналгин или кафетин...
лексилиум и такви срања никако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom