Така ми рекоа во Техномаркет, врска немам дали е така...Во две нивни продавници различно ми кажаа па затоа незнам што е точно. Едниот ми вика не земај нема да фаќаш ништо (пази продавачот тоа ми го вика ), а во другата дека нема гајле ќе се фаќаат.Ако се јави некој што има таков модел или јас најдам некој пријател кој има, ќе ги прашаме за да кажат од прва рака.
Вака, технички, како што рече Корун, брцаш антена и би требало да ги фаќаш сите канали...А кој ти рекол тоа за LCD-то, продавачите од Нептун/Техно-маркет или?
Ај ако разбереш нешто пиши
Е тоа да видиш , не се работи за послаб тјунер туку за дигитален, а нашиве тв станици зрачат аналогно и тука е проблемот, немам кабелска па ги гледам со обична антена. Затоа сакам да се распрашам дали некој знае нешто повеќе околу тоа, мозе некој имал слично искуство итн.Замисли еј! Најнов LCD телевизор со сите напредни технологии и чуда да има послаб и понеквалитетен TV-тјунер од ТV-ата што се продавале во последниве 30 години? Некој лапнал премногу митцубиши таблетки!:pos2:
:tv: