ЛA ТИТЕА - е - МАШКО :) Каде течеш, Вардар(ч)е?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
љољ, бе! ја па прв пат кога го видов никот Zemzela си мислев дека е девојче. Мислам на тоа асоцира никот - се додека не го запознав на една собиранка - на која бев многу пијан, потоа пак на друга собиранка пак го запознав - и на таа бев пијан и на третата каде бев помалце пијан - сфатив дека е машко(и тогаш пак се запознавме, замисли со некои луѓе по 3-4 пати се имам запознавано) и сега знам дека е машко.

Додека за латитеа прв пат коа видов и според постовите мислев дека е машко, оти имаше некои псотови за неговата/нејзината девојка бла..бла.. и во галерија имаше интерсни слики - иако на некои се сомневавме :) хаха... и така ја растуривите мистеријата за цицлестата и гзлестата латитеа т.е. цурата создадена од фантазиите на вардарче.

што да ви кажам бедои, јес да и јас сл. работи правев кога имав 11/12/13 години, ке се акнеш на мирц со женски ник, ке си напраиш убав профил - по можност на мај спејс, френдс 5 или нешто сл. во поново време најинтересно би било на хај5, ке си напраиш мсн и ај си ку и фураш машки со месеци и плачат за да те видат и :ideiraat: на изгугални слики кои си им ги пратил - како што направи недораснатата латитеа т.е. вардарче.

бај д веј, колку годинки има типов?

Саше бе , зошто бе саше?
А баш изгледаше како фин момак

OMG! И јас истото мислење го имав за вардарче како и Бацилус гагус али ова ме изненади (воедно ме изненади зашо не сум ни приметил дека е баниран-А зш е баниран:?: )!
Знам како му е на човек кога ќе му дадат перманентен бан (а тој заглавил во кајганава:jaj: ) и дека го прават болен али знам и шо се си помислува за да го возврати ударот-само шо кога неможе нешо шоинтересно зема и отвора нови јузери :S:tapp: :nesum: :uvo: :toe:

Што се нема да слушнеш :toe: :pos:

I took her to my house, cause she was fine, but she whipped out a dick that was bigger than mine...:vozbud::vozbud::vozbud:

:pos::pos::pos:
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Добро бе...цел живот сеа ќе патиш зашто цицето е машко?:pos:
:smir:

ма неееееееееееее

еееее ти мајсотре нејвеќе ме изнасмеа цитирам ''Пари давам злато давам долари давам на Латитеа путка да видам'':bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbor::bilokojzbor::bilokojzbor:

Ехх... Сашко дете машко. НАЈГОЛЕМО ФЕЈКЕРИШТЕ.
Оние што прашаа колку години има Сашо, 24, неколку дена е постар од мене.
Туку... ај ќе му праам марифетлук муабет... во врска со другарката на Јасмин.

Лелее а јас мислев дека е женско:pos2: оно кој билл ццц не ми се верува ејј имал доста слободно време:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom