La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
10 јуни 2018
Мислења
130
Поени од реакции
282
Уефа биле гомнарска организација што Реал има едно минимум 4,5 ЛШ титули на поклон од истоимената организација. Па уште една ствар ако не им е по ќеиф се кренаа ко којзнае што не дај боже стварно да ги ограбат на терен... Типичен цигански менталитет

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
ova na vinicius mu e se edna golema karma od univerzumot, za site gomnarii od provokacii ovaa sezona, za site pederski raboti sto gi pravese kako vnatre taka i nadvor od terenot.

Dali mozda vinicius poise ja zasluzi? apsolutno.
Dali mi e merak sto ne ja dobi? apsolutno.
Dali ustvari me boli kur za ovaa kurtonska ceremonija bazirana na mislenje od top 100 "novinari".. u (prevod koj ima poise vrski ke osvoi)
Ama ic ne me boli uvo za ceremonijava a ete napisav mislenje povrzano so toa cisto onaka od kejf.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Гави сега седи со телефонот во рака и си вели да го дотолчам или да го поштедам, судбината е во негови раце моментално :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Не е прв пат @cholismo да се исклиза на фејк твит, ама и цела фан база дека ве наседна со муабетов меѓу Гави и Винисиус е прејако.

Па и уште си го вози тоа, нема везе што Винисиус му се искурчил со освоените две ЛШ, а је со Златната Топка. :ROFLMAO:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ова сега е уште посмешно. :pos:

France Football be:
Прегледај го приврзокот 433497
Гави сега седи со телефонот во рака и си вели да го дотолчам или да го поштедам, судбината е во негови раце моментално :D
Нема никаде видео дека тоа му го рекол, се истрчувате по лажни вести од лик што изгледа вака

IMG_2041.jpeg

матер му еба Елон Маск на твитеров, плати 8 долари и веднаш стануваш веродостоен извор.

Еве го видеото, во коментари има превод

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
А што бараат?
Јаката церемонија Златна Топка.
Само среден прст у гз за УЕФА, нека си праат церемонии без Реал, што ќе им е толку битен Реал да присуствува?

Ова не е никаков хејт према Родри, се гледа дека не сакаат да имаат ништо со кое што допир има УЕФА.

Ете, ништо не и фали на манифестацијава без Реал, нека си тераат.
Зошто играат ЛШ тогаш?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.580
Поени од реакции
22.526
Не е прв пат @cholismo да се исклиза на фејк твит, ама и цела фан база дека ве наседна со муабетов меѓу Гави :icon_lol: :pos: и Винисиус е прејако.

Па и уште си го вози тоа, нема везе што Винисиус му се искурчил со освоените две ЛШ, а је со Златната Топка. :ROFLMAO:
Брат, Дунав не го пере срамот. Без разлика дали се "искурчил" со златна топка шо не ја освои, дали со двете лш, или со некоја друга мајмунска фора.

До пред 5 саата Винисиус (и цел Мадрид) мислеше дека ќе оди да му ја дадат златната топка. За на буквално неколку саати пред настанот да му кажат Zzzzzzz и цел клуб да откаже присуство затоа што Вини факинг Џуниор немало да добие златна топка. Сигурно затоа што е црн. :icon_lol: :icon_lol::pos:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.450
Поени од реакции
18.707
Нема никаде видео дека тоа му го рекол, се истрчувате по лажни вести од лик што изгледа вака

Прегледај го приврзокот 433498

матер му еба Елон Маск на твитеров, плати 8 долари и веднаш стануваш веродостоен извор.

Еве го видеото, во коментари има превод
Од чирингито тоа го објавија првично

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Зошто играат ЛШ тогаш?
Па зашто е нивно право, исто како што е нивно право да одбијат да присуствуваат, како што е право и на овие 100 новинари да си гласаат за кого сакаат.

Не ја сфаќам поентата на прашањево.

Kajgana Shop

На врв Bottom