Сакаш да кажеш Винисиус нема да освои само заради нефудбалски причини?Океј е Интерашу, со години те знаеме колку си анти Барса и анти Меси.
Наместо да земеш за Лаутаро да пишеш нешто он излив добива за Барселона.
Ако можел Модрич да земе тогаш може и Родри. Кој му е крив на циганов што каде и да оди поти муда за црнците и светското на Шпанија да му било одземено, па ќе протестирал што ти не.
Кога е глуп кој му е крив што изиграва политичар. Седи мајсторе сум те видел колку објективни мислења делиш.
Ами ако може Родри, може и Иниеста. Зш да не?Океј е Интерашу, со години те знаеме колку си анти Барса и анти Меси.
Наместо да земеш за Лаутаро да пишеш нешто он излив добива за Барселона.
Ако можел Модрич да земе тогаш може и Родри. Кој му е крив на циганов што каде и да оди поти муда за црнците и светското на Шпанија да му било одземено, па ќе протестирал што ти не.
Кога е глуп кој му е крив што изиграва политичар. Седи мајсторе сум те видел колку објективни мислења делиш.
Не ме замарај, имам попаметна работа отколку да губам време со тебе, порасни ментално, па после дојди дискутирај со големите.Бла, бла, бла, бла
Не можеш да ме разбериш, а не пак да смислиш нешто што држи вода како реплика.Не ме замарај, имам попаметна работа отколку да губам време со тебе, порасни ментално, па после дојди дискутирај со големите.
А што е толку важно кој е победникот, демек тоа е важно во фудбалот? Гласање е исто како Евровизија, тебе може да ти се свиѓа некоја песна што ќе заврши на последно место, а победничката песна да ти е глупа. Така и со ова, гласаш за тој што ти мислиш дека најдобар и тоа не мора да е нужно играч од твојот омилен тим. Еве јас на пример лани навивав за Де Брујне, затоа што долги години игра спектакуларно и има многу јаки голови и асистенции. Тоа не може да го сфати глупаков родум 91ва, кој уште мисли дека се рапсраваме за Меси и Роналдо, како да е ова 2009 година и како да сме седмооделение.Сакаш да кажеш Винисиус нема да освои само заради нефудбалски причини?