La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
M

Mayavin

Гостин
Океј е Интерашу, со години те знаеме колку си анти Барса и анти Меси.
Наместо да земеш за Лаутаро да пишеш нешто он излив добива за Барселона.

Ако можел Модрич да земе тогаш може и Родри. Кој му е крив на циганов што каде и да оди поти муда за црнците и светското на Шпанија да му било одземено, па ќе протестирал што ти не.
Кога е глуп кој му е крив што изиграва политичар. Седи мајсторе сум те видел колку објективни мислења делиш.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.593
Поени од реакции
2.471

Ако можел Модрич да земе тогаш може и Родри. Кој му е крив на циганов што каде и да оди поти муда за црнците и светското на Шпанија да му било одземено, па ќе протестирал што ти не.
Кога е глуп кој му е крив што изиграва политичар. Седи мајсторе сум те видел колку објективни мислења делиш.
Сакаш да кажеш Винисиус нема да освои само заради нефудбалски причини?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.379
Поени од реакции
11.843

Ами ако може Родри, може и Иниеста. Зш да не?

M

Mayavin

Гостин
Па новинари гласаат, не сме само ние што го нејќат цигото. Ете батето Родри не занимава со глупости ниту провоцира и нормално он е пологичниот избор.
Ја би рекол да се почека пред да трубиме овде.

1000070018.jpg

Никој не му е крив, ама баш никој. За памет да се заозбили пошо незнам освен Реал кој го брани цигово.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.379
Поени од реакции
11.843
Што има врска дали провоцира или не? Меси еден фер плеј што покажа со Холандија на светското, што да ти расправам.
Јас знам како се гласа, само си правиме муабет дека изборот е НЕРЕАЛЕН. Корумпирано е на максимум, и Бојан Маричич можат да го изгласаат ако им биде така кажано. Но тоа не е реално.
Автоматски споено мислење:

Не ме замарај, имам попаметна работа отколку да губам време со тебе, порасни ментално, па после дојди дискутирај со големите.
Не можеш да ме разбериш, а не пак да смислиш нешто што држи вода како реплика.
Можеби си голем физички или во години, ама не и ментално, не си ласкај. А за твоја жал нема ни да пораснеш, толку е капацитетот.
Биди поздравен.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Винициус кај и да оди провоцира, се расправа со судии, се кошка подмолно со играчи и после плачи кај судијата, се расправа со навивачи...
На секое гостување ја провоцира публиката затоа е секаде исвиркуван и после се вади на карта расизам.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.313
Поени од реакции
4.231
Леле можам да замислам колку е исфрустриран сеа.. у депресија ќе падне. :D

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.848
Поени од реакции
12.106
Сакаш да кажеш Винисиус нема да освои само заради нефудбалски причини?
А што е толку важно кој е победникот, демек тоа е важно во фудбалот? Гласање е исто како Евровизија, тебе може да ти се свиѓа некоја песна што ќе заврши на последно место, а победничката песна да ти е глупа. Така и со ова, гласаш за тој што ти мислиш дека најдобар и тоа не мора да е нужно играч од твојот омилен тим. Еве јас на пример лани навивав за Де Брујне, затоа што долги години игра спектакуларно и има многу јаки голови и асистенции. Тоа не може да го сфати глупаков родум 91ва, кој уште мисли дека се рапсраваме за Меси и Роналдо, како да е ова 2009 година и како да сме седмооделение.

Да бев новинар јас ќе гласав за играчи што играат јако, даваат атрактивни голови и играат за послаби клубови. Не ми текнува моментален пример, ама како Тоти на времето или Алан Ширер или Антонио Ди Натале :cool:. И кој е тој што ќе ме убеди дека не сум во право? Или еве уште еден пример, Американска убавина кој доби оскар за најдобар филм пред Fight Club и Матрикс во 1999, и сега демек мене некој ќе ме убеди American Beauty е подобар филм од Fight Club? HELL NO!

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Па и наредна на Местаља треба да гостува, како ќе го пречекаат, без престан ќе скандираат Балон д ор :D
Нели имаше со нив спор за расизам, па се тужеа, па на суд ја смена изјавата, мислам дека и во затвор завршија неколку души заради расистички навреди
Ако навистина ја земе вечер Родри Анчелоти нека му дај ден фри на тој натпревар, нека шетни до Копакабана тро :)

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Пред ден два ...
Винициус: Понеделник одам по златната топка

Родри вечерва : Холд мај штаки :ROFLMAO: :pos:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Отворена истрага за навивачите на Реал за расистички напади кон Јамал..

Само што Јамал во ниту еден момент не праеше циркузантски покрети и не изиграваше бесни глисти како Винициус, башка што на Валенсија трибината беше затворена поради расистички напад кон Винициус, баш ме интересира што ќе биде сега санкцијата кон Реал. Исто таргетирани биле и Рафиња и Ансу Фати (иако не влегол во игра). Исто ова со неприсуствувањето на наградите...низок потег во најмала рака, значи наредни награди ако треба да освои Винициус или тренер од Реал сите треба да бојкотираат и да не присуствуват, насила се трудат изгледа ново ниво на циганизам да допрат..(и не, не сум фан на Барса, не работи search-от, од секогаш Реал сум ги сметал за погосподски тим од Барса, ама канцерогената фан база во последно време, циганот Винициус и овие сељачки потези ептен одат на живци во последно време)

Kajgana Shop

На врв Bottom