- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.124
- Поени од реакции
- 19.526
Ви нема спасПомогни ни
Ви нема спасПомогни ни
Реков дека нема да пишувам на темава, ама чим ме прозва, еве се јавувам на главна каса.Mite/Obi/Ostali da se javat na glavna kasa, koga vtora liga?
сВитеКолку титули се купени со овие 7м?
Јас никогаш не кажав дека ќе ве избацат во втора лига, ова можеш да си правиш филмови колку сакаш, али јас такво нешто немам кажано.Aha znachi ushte chekame, vazhi javi se ko ke sme vo vtora liga.
Седи сеа седиЈас никогаш не кажав дека ќе ве избацат во втора лига, ова можеш да си правиш филмови колку сакаш, али јас такво нешто немам кажано.
Лигава е доволно умрена, не ми се верува официјално свечено погребање да и направат со тоа што ќе ве избацат во втора лига.
Башка судскиов процес ќе трае уште долго и сигурно нема да развршница годинава.
Толку од мене на La Liga темава.
7 милиони пријавени, чисти, на сметка легнати. За да легално трошат низ светот.Шо се 7 милиона, не ми се веруе ништо да биде воа, стандард шпанска серија.
Која е логиката да дадат 35 у вреќи и да ги фатат за 7, зошто сите не у вреќи?7 милиони пријавени, чисти, на сметка легнати. За да легално трошат низ светот.
А позади овие 7 милиони евра чисти. Израчунај колку ќе му дојде плус у вреќи и торби ко кичеец што влечеше, што лапнале судиите и главниве батки за да ја редат лигата... минимум пута 5