Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.354
- Поени од реакции
- 38.599
Zaragoza e ekipa beDusata im ja izvadi ovoj Zaragoza, gi opakosti za sva vremena, mnogu dobar igrac, pa i kakov gol dae ...
Точно, ама конкретно за утакмицата вчера, Флик многу ги потцени, игравме буквално со деца. Плус многу повредени имаме. Кога ќе се вратат Араухо, Кристенсен и Де Јонг друго ќе е. Ерик Гарсија ДМ ни игра, шо поише.Барса позади се доста слаби, и под Чави беа исто мрљави а гледам и сега исто тераат. Виљареал прошла недела можеше 3-4 гола да им закачи, вчера 4 од Осасуна... Имаат среќа што лигава е умрена па пресингот и офанзивниот пристап на Флик ќе вродува со плод и помалите екипи ќе ги шљакаат. Во Европа тешка работа, ќе налетаат на посериозна екипа и може да го јадат немиен.
Не бе ок стои све ова и апла е очигледна разликата во однос на лани, се гледа дека Флик е тренериште, ама за одбраната има уште доста работа. Не знам како ќе бидете следно лето со финансии ама мора штопер да пазарат, со вакви испрдоци како Гарсија и компанија ништо од бизнисот. Им треба еден искусен и стабилен играч тука, сепак во одбрана си треба стара коска. А и шпиц ќе мораат да пазарат зашо веќе на Лева му се гледа крајот.Точно, ама конкретно за утакмицата вчера, Флик многу ги потцени, игравме буквално со деца. Плус многу повредени имаме. Кога ќе се вратат Араухо, Кристенсен и Де Јонг друго ќе е. Ерик Гарсија ДМ ни игра, шо поише.
На сетоа тоа, вчера на 2-1 кога се кршеше резултатот, напраивме пенал.. и толку е таа.
Шпиц е фикс. За штопер не треба, подобро е десен бек, а Кунде да си се префрли на штопер.Не бе ок стои све ова и апла е очигледна разликата во однос на лани, се гледа дека Флик е тренериште, ама за одбраната има уште доста работа. Не знам како ќе бидете следно лето со финансии ама мора штопер да пазарат, со вакви испрдоци како Гарсија и компанија ништо од бизнисот. Им треба еден искусен и стабилен играч тука, сепак во одбрана си треба стара коска. А и шпиц ќе мораат да пазарат зашо веќе на Лева му се гледа крајот.
Да, за борба за ЛШ.Кунде, Араухо, Кристенсен, Кубарси и Мартинез се повеќе од доволни.