- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.679
- Поени од реакции
- 4.156
Преку 8 одбрани имаше голманот.. Буквално се фати.Пуштив на крајот, ептен длабоко беа повлечени не знам како не искористија Барса, Пачеко искина додуша.
Преку 8 одбрани имаше голманот.. Буквално се фати.Пуштив на крајот, ептен длабоко беа повлечени не знам како не искористија Барса, Пачеко искина додуша.
Ептен дека беше Меси, во спротивно секој друг играч овде директен црвен ќе добиеше.
Кој толку го изнервирал малиов?
Имам, до 13то место гледамКизне дали @NeymarJunior има доволно голем телефон за да види Барса на кое место е.
Стефан Калински, Стефан Михајлов, Стефан Николовски, Стефан Костовски, Стефан Трпески, Стефан ИлиевскиВиртуозот со топка, португалскиот Симон Трпчевски
Не чекам јас два гола да дај со Осасуна за да докажам демек "ете во право сум"...фудбалски неписмен да е чоек ќе сфати дека се работи за играчиште кога ќе го види како игра со топката ...уште од Бенфика се гледаше дека е генерациски талент и ретко виден играч од младите фудбалери...ама тоа е кајгана експертиза на дело...Фати бил подобар....да играше Фелиш во Барселона појак од Меси ќе го правеа.Џони, курчи се за Феликс бе вол, што ги тркалаш сите, глеаш жнее у последно време. Виртуозот со топка, португалскиот Симон Трпчевски, Жоао Феликс, според Џони Фели6. Би те заклал.
За ова си во право со Барса, факт е тоа, и друга работа, во право си дека е мега талент, само ја утна работата што кажа дека Мбапе и Халанд не можат како него. Тројцата се различен тип на играчи, Мбапе е најнапред без никакви сомнежи, побогу главен играч беше на екипа што освои СП, па потос следат Феликс, Санчо и Халанд. Дека знае Феликс со топка и дека е екстра талент тука нема збор, ама и дека треба уште да се докажува и тоа стои, зашо нема да е ни прв ни последен што би останал со префиксот вечен талент, у случај да потоне во иднина.Не чекам јас два гола да дај со Осасуна за да докажам демек "ете во право сум"...фудбалски неписмен да е чоек ќе сфати дека се работи за играчиште кога ќе го види како игра со топката ...уште од Бенфика се гледаше дека е генерациски талент и ретко виден играч од младите фудбалери...ама тоа е кајгана експертиза на дело...Фати бил подобар....да играше Фелиш во Барселона појак од Меси ќе го правеа.
Јас не напишав дека е подобар од Мбапе...јас напишав дека е уникатен... и дека како Мбапе полесно можи да излези уште еден ѓуптин од Франција отколку како Фелиш некој што е виртуоз со топката...поретки се таквите играчи...иначе нема збор дека Мбапе искина досега, всушност јас и тоа како се имам расправано за тоа дека Мбапе е играчиште и ќе биди подобар од многу француски легенди како Анри на пример...ама ќе видиме што ќе кажи иднинатаЗа ова си во право со Барса, факт е тоа, и друга работа, во право си дека е мега талент, само ја утна работата што кажа дека Мбапе и Халанд не можат како него. Тројцата се различен тип на играчи, Мбапе е најнапред без никакви сомнежи, побогу главен играч беше на екипа што освои СП, па потос следат Феликс, Санчо и Халанд. Дека знае Феликс со топка и дека е екстра талент тука нема збор, ама и дека треба уште да се докажува и тоа стои, зашо нема да е ни прв ни последен што би останал со префиксот вечен талент, у случај да потоне во иднина.
Сега гледам дека комплет во Нинтендо стил тераат. Не само графиката за старни 11.