La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2019
Мислења
2.201
Поени од реакции
4.058
Браво за Алавес! Се надевам нема да испаднат годинава. Некако тешко и мачно почнаа, ама еве прошлото коло го тепаа Ваљадолид на гости, а сега нерешено со Барселона дома. Наредно гостување ќе биде незгодно кај Леванте.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.897
Џони, курчи се за Феликс бе вол, што ги тркалаш сите, глеаш жнее у последно време. Виртуозот со топка, португалскиот Симон Трпчевски, Жоао Феликс, според Џони Фели6. Би те заклал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Виртуозот со топка, португалскиот Симон Трпчевски
Стефан Калински, Стефан Михајлов, Стефан Николовски, Стефан Костовски, Стефан Трпески, Стефан Илиевски

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Џони, курчи се за Феликс бе вол, што ги тркалаш сите, глеаш жнее у последно време. Виртуозот со топка, португалскиот Симон Трпчевски, Жоао Феликс, според Џони Фели6. Би те заклал.
Не чекам јас два гола да дај со Осасуна за да докажам демек "ете во право сум"...фудбалски неписмен да е чоек ќе сфати дека се работи за играчиште кога ќе го види како игра со топката ...уште од Бенфика се гледаше дека е генерациски талент и ретко виден играч од младите фудбалери...ама тоа е кајгана експертиза на дело...Фати бил подобар....да играше Фелиш во Барселона појак од Меси ќе го правеа.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.035
Поени од реакции
116.897
Не чекам јас два гола да дај со Осасуна за да докажам демек "ете во право сум"...фудбалски неписмен да е чоек ќе сфати дека се работи за играчиште кога ќе го види како игра со топката ...уште од Бенфика се гледаше дека е генерациски талент и ретко виден играч од младите фудбалери...ама тоа е кајгана експертиза на дело...Фати бил подобар....да играше Фелиш во Барселона појак од Меси ќе го правеа.
За ова си во право со Барса, факт е тоа, и друга работа, во право си дека е мега талент, само ја утна работата што кажа дека Мбапе и Халанд не можат како него. Тројцата се различен тип на играчи, Мбапе е најнапред без никакви сомнежи, побогу главен играч беше на екипа што освои СП, па потос следат Феликс, Санчо и Халанд. Дека знае Феликс со топка и дека е екстра талент тука нема збор, ама и дека треба уште да се докажува и тоа стои, зашо нема да е ни прв ни последен што би останал со префиксот вечен талент, у случај да потоне во иднина.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
За ова си во право со Барса, факт е тоа, и друга работа, во право си дека е мега талент, само ја утна работата што кажа дека Мбапе и Халанд не можат како него. Тројцата се различен тип на играчи, Мбапе е најнапред без никакви сомнежи, побогу главен играч беше на екипа што освои СП, па потос следат Феликс, Санчо и Халанд. Дека знае Феликс со топка и дека е екстра талент тука нема збор, ама и дека треба уште да се докажува и тоа стои, зашо нема да е ни прв ни последен што би останал со префиксот вечен талент, у случај да потоне во иднина.
Јас не напишав дека е подобар од Мбапе...јас напишав дека е уникатен... и дека како Мбапе полесно можи да излези уште еден ѓуптин од Франција отколку како Фелиш некој што е виртуоз со топката...поретки се таквите играчи...иначе нема збор дека Мбапе искина досега, всушност јас и тоа како се имам расправано за тоа дека Мбапе е играчиште и ќе биди подобар од многу француски легенди како Анри на пример...ама ќе видиме што ќе кажи иднината

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom