Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку знаете што направил бившиот/бившата со вашиот партнер(отишол на вечера во некој специфичен ресторан, пеел серенади :D ), а на вас ви текне токму истата идеја, дали би ја реализирале?
Според мене не, зошто може да оддаде импресија дека сакаш да се натпреваруваш со него, компетиција кој подобро го извел тоа. Сепак и другиве нека кажат :D

За девојчето што има проблем што да му подари на богатиот дечко за роденден кој веќе има се' :

- Купи една честитка, напиши нешто убаво (не мора да е роденденска порака) и дај му ја. Што мора да е нешто материјално подарокот.

Ми треба мала помош од машко .. :)
Мојот дечко има роденден и незнам што да му купам. Сакам да биде поскап поклон, а да не е часовник, наруквица, парфем. Не е битна цената, ве молам машки кажете што би сакале да добиете поклон од вашата девојка ? :)
Зарем од стриптиз нешто повозбудувачко има? Тоа ми е добар и сеуште неисполнет life goal, да добијам роденденски стриптиз од девојката :D

За девојчето што има проблем што да му подари на богатиот дечко за роденден кој веќе има се' :

- Купи една честитка, напиши нешто убаво (не мора да е роденденска порака) и дај му ја. Што мора да е нешто материјално подарокот.
Nice try,poor people.

Зарем од стриптиз нешто повозбудувачко има? Тоа ми е добар и сеуште неисполнет life goal, да добијам роденденски стриптиз од девојката :D
Па кажи и бе не се срами...а зар мора само на роденденот ? :D

А авионска карта до таму и престој? :D
Не е проблем ..
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 04:42 ---
Oчекував ваков коментар, ама сигурно нема да купува карти за Вардар од официјалната страна на клубот. :) (ако имат уопште) :)
Мислев на утакмица надвор од Македонија :)
--- надополнето: 18 јануари 2013 во 04:48 ---
Фала ви на сите, направив план и најдов поклон :)

Не е проблем ..

Марија ти си?
До форум стигна срце? Напуни резервоарот за 2.000 и тоа, колку гестот да помине.

Се шегувам. :) Незнам како одржаваат луѓето врски без да се познаваат. На форум никогаш нема да го најдеш совршениот поклон. Не дека е форум туку дека совршен поклон не постои. Дури и за луѓе што имаат се. Ако ја имам 3 дуксери, незначи дека нема да носам ако имам и друга. Ако си нелимитирана со кеш, немора новчаник, нараквица, саат или тикети. Може све нели. Само немој стриптиз или честитка со убавко напишанко нештичко, жити се. :pos:

Стриптиз, честитка, цвеќе.. :pos:

Јас Macci :) не знам што ќе му поклони на својот сопатник кој има се, ама сигурен сум дека он им спремно поклон за неа и едвај чека да и го врачи.

Не е проблем ..

Купиму диносаурус... гарант нема.

Имам еден малку чуден проблем , коа отидам кај девојката на гости ( која шо ја сакам ногу btw ) , нејзиното куче нонстоп ми рипа на јајцата и ме спречува да општам со девојката. Опцијата кучето да го извадеме од собата не е можна.

Имам еден малку чуден проблем , коа отидам кај девојката на гости ( која шо ја сакам ногу btw ) , нејзиното куче нонстоп ми рипа на јајцата и ме спречува да општам со девојката. Опцијата кучето да го извадеме од собата не е можна.
Искапи се следниот пат, за да нема што да душка....

Имам еден малку чуден проблем , коа отидам кај девојката на гости ( која шо ја сакам ногу btw ) , нејзиното куче нонстоп ми рипа на јајцата и ме спречува да општам со девојката. Опцијата кучето да го извадеме од собата не е можна.[/quote]
Zasto?

Марија ти си?
До форум стигна срце? Напуни резервоарот за 2.000 и тоа, колку гестот да помине.

Се шегувам. :) Незнам како одржаваат луѓето врски без да се познаваат. На форум никогаш нема да го најдеш совршениот поклон. Не дека е форум туку дека совршен поклон не постои. Дури и за луѓе што имаат се. Ако ја имам 3 дуксери, незначи дека нема да носам ако имам и друга. Ако си нелимитирана со кеш, немора новчаник, нараквица, саат или тикети. Може све нели. Само немој стриптиз или честитка со убавко напишанко нештичко, жити се. :pos:

Стриптиз, честитка, цвеќе.. :pos:
Не сум Марија ;)

Понеси кучка со тебе и пушти ја да си играат :icon_lol: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom