Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Планирам да му направам и изненадување, да го соберам цело негово друштво, со торта со се, ама пак поклон ми фали :/
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:38 ---

Не е проблем ;)

Ако има некакво хоби купи му поклон за тоа, еве мене многу би ме израдувало вакво нешто.

BK7456.jpg

П.С Евентуално ако некогаш не дај боже раскинете, имај ме на ум кога не ти преставуваат парите проблем.
Препорачливо е да биде околу Декември контактот.

Ти би се радувал кога женска ти би ти купила авион ^.-
Абе ја у глобала скромен сум, се задоволуам и со некое авионче на навивање.
Ама уопште би немал против да ми купи и еден вистински.

Паа .. го интересира фудбал и игра фудбал, скапи работи, ама има се и затоа незнам што би му купила. Сакам да е нешто што го нема, а тоа непостои :) Сепак фала .
:)

Оргинален дрес од неговиот омилен клуб, цена отприлика 100 евра ;)

Абе ја у глобала скромен сум, се задоволуам и со некое авионче на навивање.
Ама уопште би немал против да ми купи и еден вистински.
Интересно :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:54 ---
Две карти (за тебе и за него) за натпревар на неговиот омилен фудбалски тим :) поарно здравје.
Добра идеја, фалаа :))
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:55 ---
Оргинален дрес од неговиот омилен клуб, цена отприлика 100 евра ;)
Има, а и неќје дресови од други само неговиот си го сака :) Фала :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:56 ---
Ако има некакво хоби купи му поклон за тоа, еве мене многу би ме израдувало вакво нешто.
П.С Евентуално ако некогаш не дај боже раскинете, имај ме на ум кога не ти преставуваат парите проблем.
Препорачливо е да биде околу Декември контактот.

Just football :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:57 ---
Две карти (за тебе и за него) за натпревар на неговиот омилен фудбалски тим :) поарно здравје.
А каде можам да најдам карти ?
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 13:02 ---
А нови копачки ? :)

Ми треба мала помош од машко .. :)
Мојот дечко има роденден и незнам што да му купам. Сакам да биде поскап поклон, а да не е часовник, наруквица, парфем. Не е битна цената, ве молам машки кажете што би сакале да добиете поклон од вашата девојка ? :)
Зошто бе наруквица не??? Па наруквица ти е права ствар..

Паа .. го интересира фудбал и игра фудбал, скапи работи, ама има се и затоа незнам што би му купила. Сакам да е нешто што го нема, а тоа непостои :) Сепак фала .

Незнам што сака зошто се има .. Од околу го прашав што би сакал и сеедно му е што важно од мене е ..
Дали знаете нешто што би било убаво да му го купам за во кола ? :)
Купи шипка за во кола,да си праите авантури.

Мојот дечко има роденден и незнам што да му купам. Сакам да биде поскап поклон, а да не е часовник, наруквица, парфем. Не е битна цената, ве молам машки кажете што би сакале да добиете поклон од вашата девојка ? :)
Купи му шатор и кампувајте пред влада. :)

nekoja zgodna drugarka i naprajte 3ka :D garant ke go obozava poklonot :D

Доколку знаете што направил бившиот/бившата со вашиот партнер(отишол на вечера во некој специфичен ресторан, пеел серенади :D ), а на вас ви текне токму истата идеја, дали би ја реализирале?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom