Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Имам еден малку чуден проблем , коа отидам кај девојката на гости ( која шо ја сакам ногу btw ) , нејзиното куче нонстоп ми рипа на јајцата и ме спречува да општам со девојката. Опцијата кучето да го извадеме од собата не е можна.

Направете тројка.

Првиот сексуален однос го имав у 2 ра средно. После некое време имав едно интересно сексуално искуство реденик 3 ца на една. Од тогаш до сегашната партнерка сум сменил 4 женски. Од сегашната партнерка која знам дека ми е верна закачив бактерија Кандида поради нерамномерна што ти знам на нејзината пичка. Почна да ми се лупи кожата на главата на пенисот и се мачкам маст канестен.... Тоа сакав да го споделам со вас не дека имам некој проблем

Првиот сексуален однос го имав у 2 ра средно. После некое време имав едно интересно сексуално искуство реденик 3 ца на една. Од тогаш до сегашната партнерка сум сменил 4 женски. Од сегашната партнерка која знам дека ми е верна закачив бактерија Кандида поради нерамномерна што ти знам на нејзината пичка. Почна да ми се лупи кожата на главата на пенисот и се мачкам маст канестен.... Тоа сакав да го споделам со вас не дека имам некој проблем

Излечи се и ставај куртон друг пат. И не прави реденки. Кузнае што урда имаат педериве на тоа патките.

Имав јас едно цимерче, ја собра некоја од џембос и ја онадеше без кондомче.
Не сме барале во 3 сатот по полноќ ракија во цел студентски за да го тргни црвенилото кое му се јави :pos:

ова бараш совет како да упознаеш или ?
Не ми треба и не барам совет од никого, јас само оставив коментар сакам да запознам девојka на форумов. Сега го разбра ова? :)

Кандидата е габична инфекција и не е опасна, нема никаква врска со неверноста на девојката, над 90% жени ја добиле некогаш, повеќе се случува од невнимание и неправилна хигиена, малку да се наруши pH на вагиналната флора може да се појави, речи и‘ на девојката да се информира подобро (некористење на сапуни и интимни гелови со зголемена pH, миризливи влошки и миризлива обоена тоалетна хартија итн.). Ако не и‘ поминува нека земе вагиналети Канестен, ти продолжи со маста и напомена - додека не ви мине на двајцата не стапувајте во сексуални односи, инаку ќе си ја примопредавате до бескрај...

Pred nekolku dena se vidovme so bivsiot na rodenden kaj eden drugar cela vecer bevme posveteni eden na drug so zaemna komunikacija i so nekoja doza na flert .On mi zvonel na mob za da odime zaedno ali posto mi e smenet brojot ne iskontaktiravme pa se vidovme tamu. :) i koga pomisliv deka moze ke si odime zaedno i od toa ke izleze nesto on si otide so vetuvanje deka ke se vidime .Dali jas da mu se javam ili da osavam na nego?

Pred nekolku dena se vidovme so bivsiot na rodenden kaj eden drugar cela vecer bevme posveteni eden na drug so zaemna komunikacija i so nekoja doza na flert .On mi zvonel na mob za da odime zaedno ali posto mi e smenet brojot ne iskontaktiravme pa se vidovme tamu. :) i koga pomisliv deka moze ke si odime zaedno i od toa ke izleze nesto on si otide so vetuvanje deka ke se vidime .Dali jas da mu se javam ili da osavam na nego?
Не се моткај со бившиот,освен ако не сакаш секс без обврски.
Таа врска отидена од пропаст уште кога сте раскинале,зашто сега пак да биде подобро?

Не се моткај со бившиот,освен ако не сакаш секс без обврски.
Таа врска отидена од пропаст уште кога сте раскинале,зашто сега пак да биде подобро?
Меѓусушната фаза која ја спомна Сусаро веројатно :)

Сакам да запознам девојче на форумов. :)
Наместо да сакаш почни муабет со некоја и види дали успева,не на цела јавност да објавиш твојата желба :)
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 15:13 ---
Меѓусушната фаза која ја спомна Сусаро веројатно :)
Па има подобри момци од бившиот.Заборави на минатото,и подготви се за иднината.

Сакам да запознам девојче на форумов. :)

На оваа тема се прават договори за заеднички излегувања на луѓето од форумов. Па предложи некое место и време (или одбери некое веќе договорено) и оди. Има реални шанси таму да се појават и девојчиња и ќе може да им направиш муабет и да ги запознаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom