Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Може некој доброволец да ми пише во приватна порака да побарам мислење/совет за нешто? Ве молам. Фала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши си и тука другар, повеќе доброволци ќе се најдат што ќе ти помогнат. Што ти менува јавно да пишеш, освен ако другата инволвирана страна од твојот љубовен проблем чита на форумот.Може некој доброволец да ми пише во приватна порака да побарам мислење/совет за нешто? Ве молам. Фала.
Што мисле дали на 17години е прерано уште за озбилна врска уште малце шмекерски живот или добро време е 17/18години озбилна врска веќе да се фане ?
А да се опуштиш и да уживаш? Излегувај повеќе, дружи се, комуницирај.....вистинската особа ќе дојде коа најмалку се надеваш, ама тоа не значи дека треба да се затвориш дома и да чекаш да ти чукне на вратаИмам еден проблем. Веќе подолг период не можам да најдам асална девојка. Последна девојка ми беше пред неколку месеци, идевме еден месец и после ми раскина пошто ме гледала само како другар.
Сите девојки што ги имам сретнато, а кои сакаат фини момци се више зафатени, така да ми требаат совети за тоа како да станам сељачиште, копач, идиот, бед бој или некоја друга категорија на момак кој би бил привлечен за поголемиот дел од девојките.
Веќе некој период читам разни PUA материјали, али такви работи можда успеваат на запад, али не помагаат многу во пракса кај нас. Ми требаат конкретни совети кои би ми биле барем од мала помош.
Благодарам однапред.
Па кажи што и кои области го интересираат дечко ти. Не сме сите машки исти како што мислите виеМи треба мала помош од машко ..
Мојот дечко има роденден и незнам што да му купам. Сакам да биде поскап поклон, а да не е часовник, наруквица, парфем. Не е битна цената, ве молам машки кажете што би сакале да добиете поклон од вашата девојка ?![]()
Ми треба мала помош од машко ..
Мојот дечко има роденден и незнам што да му купам. Сакам да биде поскап поклон, а да не е часовник, наруквица, парфем. Не е битна цената, ве молам машки кажете што би сакале да добиете поклон од вашата девојка ?![]()
Па кажи што и кои области го интересираат дечко ти. Не сме сите машки исти како што мислите виеНекој сака за поклон да добие парфем, некој карти за натпревар на неговиот омилен тим. Да ме праша девојка ми што би сакал, моментално би сакал за подарок нексус 4. Така да секој со своето.
Во секој случај поклонот нека биде од нешто што го интересира.
Ти најдобро го познаваш и знаеш што сака. Си била со него во најразлични ситуации, сте шетале во градот, сте стоеле пред излози... Оние излози пред коишто тој стоел ти кажуваат што би можело да го интересира. И што и да купиш од таа продавница, веројатно ќе биде задоволен, зашто си се потрудила да го следиш неговиот интерес.
Ако не знаеш, не е грев да го прашаш. Тој и тоа би требало да го цени.
Поздрав и со лесно.
E pa koga velis deka ima se , zosto togas se zamaras so kupuvanje poklon,mora li da bide materijalen poklon.... najveke ke go iznenadis ako ne mu kupis nistoПаа .. го интересира фудбал и игра фудбал, скапи работи, ама има се и затоа незнам што би му купила. Сакам да е нешто што го нема, а тоа непостоиСепак фала .
Незнам што сака зошто се има .. Од околу го прашав што би сакал и сеедно му е што важно од мене е ..
Дали знаете нешто што би било убаво да му го купам за во кола ?![]()
Maseratti Cambiocorsa.Ми треба мала помош од машко ..
А да купиш една машна и да си ја врзеш? Онаква знаеш, црвена или розе, за afterhours?Незнам што сака зошто се има .. Од околу го прашав што би сакал и сеедно му е што важно од мене е ..
Дали знаете нешто што би било убаво да му го купам за во кола ?![]()
Имам еден проблем. Веќе подолг период не можам да најдам асална девојка. Последна девојка ми беше пред неколку месеци, идевме еден месец и после ми раскина пошто ме гледала само како другар.
Сите девојки што ги имам сретнато, а кои сакаат фини момци се више зафатени, така да ми требаат совети за тоа како да станам сељачиште, копач, идиот, бед бој или некоја друга категорија на момак кој би бил привлечен за поголемиот дел од девојките.
Веќе некој период читам разни PUA материјали, али такви работи можда успеваат на запад, али не помагаат многу во пракса кај нас. Ми требаат конкретни совети кои би ми биле барем од мала помош.
Благодарам однапред.
Има Bmw x6Maseratti Cambiocorsa.![]()
Ти би се радувал кога женска ти би ти купила авион ^.-Чим не е битна цената, еден авион ќе сврши работа.
Планирам да му направам и изненадување, да го соберам цело негово друштво, со торта со се, ама пак поклон ми фали :/E pa koga velis deka ima se , zosto togas se zamaras so kupuvanje poklon,mora li da bide materijalen poklon.... najveke ke go iznenadis ako ne mu kupis nistoiznenadi go so torta na primer, nesto takvo, vecera ...
![]()
Не е проблемА да купиш една машна и да си ја врзеш? Онаква знаеш, црвена или розе, за afterhours?
Ne ti fali poklon voopsto, eve mozes da si iskombiniras , ti da se zamotas so masnicka kako rodendenski podarok , baska toa da mu napravis edna torta , ama mislam na ova stvarno ti da ja napravisПрво опушти се, уживај, дружи се, излегувај со друшвото и не се замарај со женски. Јас го имав истиот проблем до пред некој месец. Најголемата грешка ја направив кога сакав да се сменам (како што сакаш сега ти) и кога планирав да си фатам дечко, а неможев. Ова што ти се случува сега е само еден мал период кој многу брзо ќе помине. Мој совет ти е да не пробуваш да се смениш зошто никоја не сака вештачки "Bad boy" или "Macho man", биди си тоа што си и имај самодоверба во себе, немој да планираш нешто со некоја, зошто само ќе ти дојде непланирано. Ти само "пушти го умот на пасење", а женската сама ќе си дојде кога најмалку очекуваш (а тогаш е најслатко)
Поздрав и со лесно .
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:34 ---
Има Bmw x6
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:35 ---
Ти би се радувал кога женска ти би ти купила авион ^.-
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:38 ---
Планирам да му направам и изненадување, да го соберам цело негово друштво, со торта со се, ама пак поклон ми фали :/
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 12:38 ---
Не е проблем![]()