Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би разговарале отворено , би пробале прво можно решение па ако сеуште не бива..Ќе останеме само добри пријатели (се надевам)Ви се случила оваа ситуација?Партнерот ви е многу драг но едноставно сексот не е тоа тоа.Некои ќе се надеваат дека ќе биде подобро,некои ќе прекинат,некои ќе си најдат швалер,некои ќе си останат незадоволени и ќе се потсеќаат како било со бившиот,а Вие што ќе направите?
Ви се случила оваа ситуација?Партнерот ви е многу драг но едноставно сексот не е тоа тоа.Некои ќе се надеваат дека ќе биде подобро,некои ќе прекинат,некои ќе си најдат швалер,некои ќе си останат незадоволени и ќе се потсеќаат како било со бившиот,а Вие што ќе направите?
Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?
Кога не иде - не иде, а љубов без секс... Хммм...![]()
И нема чекање да се подобри, надеж дека ќе се „усогласите“ кад тад (како ќе се усогласиме во лошиот секс??) итн... Пробано, не успева. Додуша немав многу трпение, ама сепак...![]()
ме интересира дали тоа би значело дека, сексот ви е поважен од љубовта во врските, или кажувате нешто под моментална импресија што од темава, што од недостаток на секс(квалитетен):pos2:
сексот и љубовта, немаат благе везе со среката и чуството да си срекен:helou:
вака сеа, малце некои постови ми се чудни зашто убеден сум дека асално зацапана цура не и треба многу да и се погоди сексот врската и се тоа, пошо викаат дека коа се појаки емоциите појак е и сексот, шознам...шо викате вие на ова сеа...
Можно ли е една врска, каде што има љубов, разбирање, пријателство, и се тоа нели супер да е, само сексот да е за никаде, како што рече Сторм бљак, да опстане?
Што мислите вие?
I agree.
Не бива врската, џабе е мачење.
Нема: „Ќе пробаме пак, ќе се обидиме и ќе ни биде поубаво“.
Ако не функционира сексот, не функционира. Нема тука никакви филозофии или дефиниции.
Нема поправање, нема шаблони, нема договарање.