L.A. Noire

• Креатор на темата Креатор на темата Amacord
  • Време на започнување Време на започнување
2i9s4ub.jpg

Ова колку толку го подобрува перформансот на играта, но проблемот е далеку од решен. Многу лошо оптимизирана игра, гта 4 е рај во споредба.

L.A. Noire (Rockstar Games) е игра сместена во 40тите во која играчот е детектив кој поминува низ различни задачи во кој гони разни видови на криминалци. Интерсниот дел од играта е начинот на која секоја детективска задача треба да биде завршена, а тоа е со помош на фацијалните експресии на лугето кој ги испрашувате. Преку нивните експресии кје закључите кој ве лаже , а кој ви ја кажува вистината. Тоа е помогнато со многу јак графички модел на ликовите во играта. Тоа е сега за сега познато во gameplay моделот од играта. L.A. Noire треба да излезе за Xbox 360 , PS3 во втората четвртина од 2011.

ФАЦИЈАЛНИ ЕКСПРЕСИИ? :D
кај ти отиде македонскиот бе :/

Излезе верзија од Skidrow од играва.

Интересна е играва, ми лизга на ПЦ-во се на Quailty, ама не ми се свиѓа многу многу.
GTA 4 со 7 пача до сеа, ми сецка. Оваа не сака да чуе. Може се десило да ми сецне некаде, ама не сум приметил.

Излезе верзија од Skidrow од играва.

Интересна е играва, ми лизга на ПЦ-во се на Quailty, ама не ми се свиѓа многу многу.
GTA 4 со 7 пача до сеа, ми сецка. Оваа не сака да чуе. Може се десило да ми сецне некаде, ама не сум приметил.
Што графичка имаш?

Мој предлог е да ви биде исклучено SSAO, бидејќи како што приметив тоа најмногу ебава фрејмови. Моментално ја играм maxed out освен со SSAO и околу 30fps имам што ми е задоволително

Кај да го најдам тој активационен код што ми го бара кога влегвам во играва?

Ќе ги направам љубоморни сите што се жалат за "оптимизацијата" на играта. :) Инаку ,играта е захтевна троа ,но со добра машина ,со сите поставки за најдобар визуелен приказ ,не "сецка". Значи време е за нови машинчињааааа.... ;)

Ne e do "masinite"...tuku do losiot port. Secka zatoa sto pravi problem so Dual threading na nekoj CPUa....Se sredue taka sto se pravi shortcut na exeto i na shortcutot se dodavaat toa parametrite -npd -srt .....i posle ke stajte toa novio update sto izleze i toa e toa...

А ,така ..конзолско срање :) Но ,океј е ,причава ме внесува... :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom