L.A. Noire

D

dystopian

Гостин

Ова колку толку го подобрува перформансот на играта, но проблемот е далеку од решен. Многу лошо оптимизирана игра, гта 4 е рај во споредба.

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
L.A. Noire (Rockstar Games) е игра сместена во 40тите во која играчот е детектив кој поминува низ различни задачи во кој гони разни видови на криминалци. Интерсниот дел од играта е начинот на која секоја детективска задача треба да биде завршена, а тоа е со помош на фацијалните експресии на лугето кој ги испрашувате. Преку нивните експресии кје закључите кој ве лаже , а кој ви ја кажува вистината. Тоа е помогнато со многу јак графички модел на ликовите во играта. Тоа е сега за сега познато во gameplay моделот од играта. L.A. Noire треба да излезе за Xbox 360 , PS3 во втората четвртина од 2011.

ФАЦИЈАЛНИ ЕКСПРЕСИИ? :D
кај ти отиде македонскиот бе :/

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Излезе верзија од Skidrow од играва.

Интересна е играва, ми лизга на ПЦ-во се на Quailty, ама не ми се свиѓа многу многу.
GTA 4 со 7 пача до сеа, ми сецка. Оваа не сака да чуе. Може се десило да ми сецне некаде, ама не сум приметил.

Henry14

BAUCE
Член од
20 февруари 2009
Мислења
321
Поени од реакции
49
Излезе верзија од Skidrow од играва.

Интересна е играва, ми лизга на ПЦ-во се на Quailty, ама не ми се свиѓа многу многу.
GTA 4 со 7 пача до сеа, ми сецка. Оваа не сака да чуе. Може се десило да ми сецне некаде, ама не сум приметил.
Што графичка имаш?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Мој предлог е да ви биде исклучено SSAO, бидејќи како што приметив тоа најмногу ебава фрејмови. Моментално ја играм maxed out освен со SSAO и околу 30fps имам што ми е задоволително

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Кај да го најдам тој активационен код што ми го бара кога влегвам во играва?

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
Ќе ги направам љубоморни сите што се жалат за "оптимизацијата" на играта. :) Инаку ,играта е захтевна троа ,но со добра машина ,со сите поставки за најдобар визуелен приказ ,не "сецка". Значи време е за нови машинчињааааа.... ;)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
5.486
Ne e do "masinite"...tuku do losiot port. Secka zatoa sto pravi problem so Dual threading na nekoj CPUa....Se sredue taka sto se pravi shortcut na exeto i na shortcutot se dodavaat toa parametrite -npd -srt .....i posle ke stajte toa novio update sto izleze i toa e toa...

Член од
24 ноември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
22
А ,така ..конзолско срање :) Но ,океј е ,причава ме внесува... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom