Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

• Креатор на темата Креатор на темата bRutal savaGe
  • Време на започнување Време на започнување
коментаторот на РТС онеме после пеналот... а замислете Игорче го коментираше мечот Словенија - Србија...

Немања Видиќ за Европско Првенство, Немања Видиќ за ЕП, Немања Видиииииииќ..... иии што ли беше сега ова !? Ауууу страшно! :pos:

и класиката од Роналдо против Данска. :)
Остај му го на Видиќ нека го шутира пеналот.Ете така фино убаво намести си ја топката ова е твој момент сигурно ќе дадеш гол.Секоја секунда треба да отидеме (т.е. Србија) на ЕП само треба Немања да го даде пеналот ајде судија више свири и да го даде пеналот и....иииииииииии.....што ли беше сега ова?!??!

Настрана дебата која се води, мал tribute за најдобрите во овие квалификации:
Германија-10 одиграни,10 победи,30 бода. Импресивно и за почит.

За мене се главни фаворити дури и пред Шпанија. Тимот што губеше на финалето на Еп и во полуфиналето на СП од Шпанците, созреа,собра искуство и е кадарен да атакува на злато.

Настрана дебата која се води, мал tribute за најдобрите во овие квалификации:
Германија-10 одиграни,10 победи,30 бода. Импресивно и за почит.

За мене се главни фаворити дури и пред Шпанија. Тимот што губеше на финалето на Еп и во полуфиналето на СП од Шпанците, созреа,собра искуство и е кадарен да атакува на злато.

Шпанија ми се чини не киксна со никого?

Само Србија ме заеба на ливче од 8 натпревари, и плус тие 2 што не ги стаив што беа со помал коеф. - Италија, Израел искочија. Значи, од негде 10 натпревари што беа за ставање, само Србија не искочи. Замислете и таа да искочеше колку луѓе ќе подигаа пари. Гледав второ полувреме и бајги незаинтересирано изгледаа Србиве (пеналот не го видов, отпосле глеав), и ај викам слаби се тоа е. Уопште не мислев наместена е...ама одма кога ќе го видиш голманот на клипон колку е сумњиво у п.м.!
Тие што викаат Видичќ има пари зашто вака би правел. има други над Видиќ што одлучуваат и им требаат пари а он е само пион.

Ајде сега сите заедно да се молиме да се паднат Хрватска vs Босна и да има балканска класика односно максимална битка за секоја педа на теренот во двата натпревари..плус големи ривали и нерасчистени сметки од минатото како држави па замислете каков натпревар тоа би бил!

Ајде сега сите заедно да се молиме да се паднат Хрватска vs Босна и да има балканска класика односно максимална битка за секоја педа на теренот во двата натпревари..плус големи ривали и нерасчистени сметки од минатото како држави па замислете каков натпревар тоа би бил!
ако веќе се молиме за фудбал треба да се молиме да отидеме во Бразил на СП 2014

1. Шпанија - 30%
2. Германија - 25%
3. Португалија -25%
4. Холандија - 20%

^ Ова се моите фаворити за ова ЕП. Не знам зошто, ама мислам дека Португалците ќе направат нешто големо, финале во најмала рака. Ако го поминат баражот, нормално.

ако веќе се молиме за фудбал треба да се молиме да отидеме во Бразил на СП 2014

тоа да се ''молиме'' го напишав онака хипотетички..фала богу дека не го мислев буквално..а за молење нормално дека фудбалот е непотребна работа во тој случај:D

Шпанија ми се чини не киксна со никого?

Во право си и Шпанија има перфектен скор само бидејки имаше помала група има изирано 8 натпревари а Германците 10. My bad.

1. Шпанија - 30%
2. Германија - 25%
3. Португалија -25%
4. Холандија - 20%

Шпанија 40%
Германија 25%
Холандија 20%
Италија 15%

Според мене..но догодина кој знае што не ќе се случи а од моја гледна точка Шпанија е многу блиску да го одбрани трофеот поради искуството пред се што го имаат и неспорниот квалитет..догодина Мата и Силва како подобри заедно со поискусните Фабгрегас,Чави,Иниеста и Виља мислам дека ќе нема порблем ..но ќе видиме!

И како за информација доколку загубеле Швеѓаните, Хрватска ќе била најдобро второпласирана екипа и ќе се пласирала директно. Ама минато свршено :D

1. Шпанија - 30%
2. Германија - 25%
3. Португалија -25%
4. Холандија - 20%

^ Ова се моите фаворити за ова ЕП. Не знам зошто, ама мислам дека Португалците ќе направат нешто големо, финале во најмала рака. Ако го поминат баражот, нормално.
Сериозно ова ?
Овие има да изгубат од сите други што ги наведе .
Кажи ми што е толку добро кај ни.
Роналдо ?

И како за информација доколку загубеле Швеѓаните, Хрватска ќе била најдобро второпласирана екипа и ќе се пласирала директно. Ама минато свршено :D
Хрватска требаше да тепа со најмалце 5 разлика за да биди најдобро вторпласирана репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom