- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Остај му го на Видиќ нека го шутира пеналот.Ете така фино убаво намести си ја топката ова е твој момент сигурно ќе дадеш гол.Секоја секунда треба да отидеме (т.е. Србија) на ЕП само треба Немања да го даде пеналот ајде судија више свири и да го даде пеналот и....иииииииииии.....што ли беше сега ова?!??!коментаторот на РТС онеме после пеналот... а замислете Игорче го коментираше мечот Словенија - Србија...
Немања Видиќ за Европско Првенство, Немања Видиќ за ЕП, Немања Видиииииииќ..... иии што ли беше сега ова !? Ауууу страшно!
и класиката од Роналдо против Данска.
Шпанија ми се чини не киксна со никого?Настрана дебата која се води, мал tribute за најдобрите во овие квалификации:
Германија-10 одиграни,10 победи,30 бода. Импресивно и за почит.
За мене се главни фаворити дури и пред Шпанија. Тимот што губеше на финалето на Еп и во полуфиналето на СП од Шпанците, созреа,собра искуство и е кадарен да атакува на злато.
ако веќе се молиме за фудбал треба да се молиме да отидеме во Бразил на СП 2014Ајде сега сите заедно да се молиме да се паднат Хрватска vs Босна и да има балканска класика односно максимална битка за секоја педа на теренот во двата натпревари..плус големи ривали и нерасчистени сметки од минатото како држави па замислете каков натпревар тоа би бил!
тоа да се ''молиме'' го напишав онака хипотетички..фала богу дека не го мислев буквално..а за молење нормално дека фудбалот е непотребна работа во тој случајако веќе се молиме за фудбал треба да се молиме да отидеме во Бразил на СП 2014
Во право си и Шпанија има перфектен скор само бидејки имаше помала група има изирано 8 натпревари а Германците 10. My bad.Шпанија ми се чини не киксна со никого?
Шпанија 40%1. Шпанија - 30%
2. Германија - 25%
3. Португалија -25%
4. Холандија - 20%
Сериозно ова ?1. Шпанија - 30%
2. Германија - 25%
3. Португалија -25%
4. Холандија - 20%
^ Ова се моите фаворити за ова ЕП. Не знам зошто, ама мислам дека Португалците ќе направат нешто големо, финале во најмала рака. Ако го поминат баражот, нормално.
Да, и они све тепаа.Шпанија ми се чини не киксна со никого?
Хрватска требаше да тепа со најмалце 5 разлика за да биди најдобро вторпласирана репрезентација.И како за информација доколку загубеле Швеѓаните, Хрватска ќе била најдобро второпласирана екипа и ќе се пласирала директно. Ама минато свршено