Kakvi pari be ako gi kaznat 5 godini nema da imaat reprezentacija... Iako so sigurnost ne moze i da se potvrdi dali e ili ne e sepak da ne zaboravime deka e losa utakmica za mestenje bidejki pobeda gi nosese vo baraz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш дека Немања Видиќ кој заработува 250.000 евра неделно ќе го купат со пари? Единствено ако му киднапирале дете, роднина, нешто слично би постапил вака. И порано голмани покажувале на некоја страна па не биле наместени. И да, донекаде е чудно што шутира тој... но тој е капитен и ја презел одговорноста кога е најбитно.
Е*бате професионалецот ако се повлекува после еден промашен пенал. Имаше тој уште многу да изигра за репрезентацијата. А за Дејо, па и време му е веќе.Не е работата за Видиќ.Можеби така бил договорот,можеби намерно Видиќ промашил за да има алиби за повлекувањето од репрезентација.
Еве прочитај сега,заедно со Дејо изгледа ќе се повлечеле.
Ништо не знаеме,се се сведува на претпоставки.
Сакаш да кажеш дека Немања Видиќ кој заработува 250.000 евра неделно ќе го купат со пари? Единствено ако му киднапирале дете, роднина, нешто слично би постапил вака. И порано голмани покажувале на некоја страна па не биле наместени. И да, донекаде е чудно што шутира тој... но тој е капитен и ја презел одговорноста кога е најбитно.
Илчо го промаши пеналот против Русија на Филип Втори.И Игор Митрески промаши со Русија... сега почнувате да ме освестувате![]()
Видиќ ни еднаш не шутнал пенал за Манчестер, многу чудно што го ставиле него. Зашто напаѓачите не презедоа одговорност? Обично не верувам во теории на заговор ама ова е многу чудно.
Зборам за пред три-четири години... Илчо и да му дадат пари тешко да погодиИлчо го промаши пеналот против Русија на Филип Втори.
Илчо го промаши пеналот против Русија на Филип Втори.