Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Колку за споредба Баерн и Дортмунд за 200евра можеш да ги гледаш цела сезона.

Ако погледнето по убаво, ќе прочитате дека сите шо имат сезонска карта од лани или пак ЕДНА карта за доказ на присуство на утакмица од лани, картата идпаѓа 1500 денари на север, шо и не е за паѓање у несвест. Тиа 3000 се за падобранци шо сакат да се трескат одземја на стадион и шо се "смртни нвивачи" на Вардар.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Пак е многу. На пример, за н.г. на Марибор картите беа по 24 евра за сите три утакмици во групната фаза. За тие со сезонски билети, картите беа 70 евра за сите три утакмици.

Ако погледнето по убаво, ќе прочитате дека сите шо имат сезонска карта од лани или пак ЕДНА карта за доказ на присуство на утакмица од лани, картата идпаѓа 1500 денари на север, шо и не е за паѓање у несвест. Тиа 3000 се за падобранци шо сакат да се трескат одземја на стадион и шо се "смртни нвивачи" на Вардар.

Пишав уште откако се падна Фенер, со оглед на тоа дека имаш армија Османлии овде, потребни ти се и падобранци и старлети и Маријана Станојковска и се шуто и рогато во државава на стадион. Да беше друг противник, ќе сфатев да имаше некои „мерки“. Еве и јас имам Вардар Пас, платив и за оваа година ама не одам, нема теорија некој низ годината да ми дроби against modern football стории а сега да става Вембли цени.

И најјакиот момент е што сега оправдањето ќе биде казните заработени од УЕФА, а уште појак момент е што „казната“ за утакмицата со Копенхаген, исто како пред 2 години против Апоел, воопшто ја нема во записникот на УЕФА, ниту пак е наведено дека е покрената постапка за тој натпревар..
http://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/index.html
Дефинитивно будалите сме ние, а не господата во управа, па цела сезона да им идеш на стадион и да глеаш смешки од натпревари каде што противниците имаат сила за 40 минути фудбал и другото е лежење, и со душа да чекаш лето за вакви утакмици, и они вака да те ебаваат..

pa uste i juzna na turcite, ti na treba da shpartash na toplovo do severna, ovie lagano na jug ke vleguvaat :pos::pos::pos::pos:
Ima li nekoj mozok u upravava be, ova ne e normalno, koja im e taa kalkulacija deka vaka poveke ke zarabotat, koga nema, 400 denari da im bese najskapiot bilet, a najeftiniot 150, ke imaa troduplo pogolema zarabotka otkolku vaka, toj genijalec koj presekol vaka da bide treba da bide izbrkan so shamari, kloci i minimum eden shlajm u faca od Vardar.
Ne veruvam samsot da presekol, ne veruvam ni deka mnogu se zamara so fudbalskiov klub u momentov, gleam sea nesto i sovetnik ke bide za ruskiot rakomet, taka nesto bese ne e ni bitno toa, ali ako veke insistira i on so vardar da napravi eden brend u makedonija, a ne treba mnogu za toa, narocito pa ne sega koga se evropski prvaci u rakomet, definitivno treba da prevzeme nesto so faktot deka nekoj tamu u uprava 1 ton gomna posra vrz imeto na ovoj klub so vakvata odluka.

Ооооо зинале по тоа парите... Па и цела Јужна на Турците ја дале. Па дајте им го цел стадион маме ви ебам, со сила ги бркаат навивачиве од стадион.

А најтажното е што за Шкендија-Милан картите ќе бидат одприлика 500 до 1000 денари, фул стадион, фановите на Милан ќе добијат негде 1000 седишта.

Пу клето македонче

Не знаев дека ќе играат финале ЛШ овие :D

Блок картите за трите натпревари во групна фаза ЛШ за Лудогорец против Реал, Ливерпул и Базел беа 50 евра. Карта за Вардар - Фенер во квалификации за групна фаза ЕЛ, 50 евра :pos:

Не се регулира ова некако?

1500 денари за обични квалификации против Фенербахче тебе ти е нормална цена??????
Играле многу поквалитетни екипи од Фенербахче во Скопје во истава фаза од натпреварувањево па никогаш не било 1000 денари карта, нити цела јужна била резервирана за гостински фанови.

Ок, супер, со среќа со елитизмов, се надевам Вардар ќе влезе во ЛЕ и цените ќе бидат 15.000 за ебени не-фанови кои што заслужуваат да умрат спора смрт, а 10.000 денари за моќните уберменшови кои што биле благословени и се напиле од светата вода која што ја добива секој фан на Вардар.

Исто за да се одбегнат падобранци на стадион по натпревариве ја уште би додал 70% попуст ако имаш тренирано за Вардар, 80% попуст ако имаш на срцето тетовирано Вардар, и 90% попуст за секој што ќе му го испуши на Седлоски

Abe juzna, zaedno so zapadot se simboli za sekoj navivac na vardar, ovie na turci ja dadoa, ja uste ne sum ni svesen sto ustvari se izdesi, neam iskustvo so vakvo dopiranje na dno do sega.

Не знам што е поненормален потег, дали тоа што картите се минимум 2000 денари или тоа што скоро 30% од картите се дадени на гостите. На крај нема да ме чуди и минимум пола стадион да е со Турци. Нека се засрамат, на денот кога се игра Суперкуп во Скопје каде карта е 900 и 1800, они објавуаат дека најефтина карта е 2000 денари. Јас не викам карта да е 100 денари, али според мене карти од 400 и 500 денари ќе го наполнеа цел стадион. Со вакво лакомење можат само бојкот да добијат, публика во никој случај.

Луѓе ова е криминал. Работнички - Рубин Казан ги гледав за 200 денари на јужна трибина, плеј-оф меч за Лига Европа.
Абе еден човек да не појде, мамицата нивна смрдена, кога ќе се сетам дека се нервирав што испаднаа од Копенхаген. :facepalm:

Jaс ја чувам картата од Копенхаген ама еве тие што беа со мене ги фрлиле. Како прво никој не спомна дека ќе има попуст со тие карти а како второ, и 1500 е ненормална цена за обичен квалификациски меч. Плус на сето ова е што Фенер не е некој европски гигант туку просечно турско тимче кое се утепува од местење и чудно е што воопшто има дозвола од УЕФА да се натпреварува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom