Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Da bideme realni koj protivnik da bese vo playoff Telekom Arenata ke bese nad 25k sigurno.

Lani so Gent 31.000 imase, a so Milan da ne pravime muabet :) Shkendija e Shkendija...
Да да сигурно, ти ќе дадеше 3000, уствари добро ти може ќе дадеше, ама другите не верувам. 3000 не се 300 денари.

На навивачите на Шкендија, Шкупи, Исис, Ренова и алкаеда, им е у ствари многу поскупо. Они треба и за Шкендија и за Фенер да дават пари.

Картите за јужна се продаваат само на лица со Турско државјанство, не и за нашинциве.

Е добро бе, постепено иде тоа. Па не може одма да се падне со јаки екипи како Севиља, Монако, Дортмунд...[DOUBLEPOST=1502369820][/DOUBLEPOST]
Цените на Вардар и Шкендија се пропорционални со силата и големината на противниците. Логично е да се на Шкендија дупло поефтини.

Kakva (ne)logika . Ne se cudam... ustvari se cudam kako ne uspea nekako da go povrzis so ISIS postot :D[DOUBLEPOST=1502372117][/DOUBLEPOST]
На навивачите на Шкендија, Шкупи, Исис, Ренова и алкаеда, им е у ствари многу поскупо. Они треба и за Шкендија и за Фенер да дават пари.
Who am i kidding

Сеа ја као падобранец. Ок е Стек, Кимо, Пеја не кур замарајте.

Може некој да ми објасни као иде процедурава со купување карти преку ова мктикеЦ? :D

А и за стадионов може да се најде некоја мапа кај што ги пишува и редовите и столчињата? Од кај на кај иде? :D

Дно од прашања на кој никој нема да одговори.

Може некој да ми објасни као иде процедурава со купување карти преку ова мктикеЦ? :D

А и за стадионов може да се најде некоја мапа кај што ги пишува и редовите и столчињата? Од кај на кај иде? :D

Знаев дека си за Шкендија.

Рачуницата им е дека и за Фенер ќе дојдат истите, плус сите Бошњаци и Турци и Македонци муслимани. Пошто игра муслимански клуб против каурски.
друже, не ти требаше последната реченица...

https://forum.kajgana.com/threads/К...арувања-2017-2018.61681/page-244#post-8140452

На самава карта со цените ги имаш нацртано сите блокови :D

Отвараш на мктикетс, пополнуваш податоци, плаќаш со картичка и си ги печатиш картите што ќе ги добиеш по меил. То је то :)

Зафркава нешто на мктикетс http://mktickets.mk/nastan/kf-shkendija-ac-milan/ кога одам купи карти онлајн не ми отвара

И кај вас е вака или кај мене е проблемот ?

Се потрошија :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1502375219][/DOUBLEPOST]
https://forum.kajgana.com/threads/Квалификации-за-европските-натпреварувања-2017-2018.61681/page-244#post-8140452

Отвараш на мктикетс, пополнуваш податоци, плаќаш со картичка и си ги печатиш картите што ќе ги добиеш по меил. То је то :)

Од кој блок зеде ти :icon_lol:

Само имај картичката со пари на неа, одбери си место, остави податоци, картичка и по мејл ќе ти стигне пдф дека имаш карта, испринтај и готово е. Само ќе чекаш додатно соопштение, да не ви речат дека листот треба да се мења со тикет. Не дека вака направиле, за ракомет оставаа со листот ама се бива.

Чим ти сакаш да купиш ова сајтот до 24ти нема да работи. :icon_lol:

https://forum.kajgana.com/threads/Квалификации-за-европските-натпреварувања-2017-2018.61681/page-244#post-8140452

Абе не ова па ти.

На пример за блок 1, т.е не е пример него за блок 1 ред 1 и сеа седиштата од кај почнуваа, од запад или од блок 2? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom