Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ни Милан ни Фенер не се во нивните најсјанни денови (впрочем да беа ќе играа ЛШ а не ЛЕ).

Талјаниве се засилија, ама ова ќе им биде прва текма заедно на сите, Турциве во Европа увек се топло-ладно.

Секако дека се изразити фаворити, но што му ја знаеш... :нинџ:

Ама ни Милан ни Фенер не се во нивните најсјанни денови (впрочем да беа ќе играа ЛШ а не ЛЕ).

Талјаниве се засилија, ама ова ќе им биде прва текма заедно на сите, Турциве во Европа увек се топло-ладно.

Секако дека се изразити фаворити, но што му ја знаеш... :нинџ:
Дај бе не биди смешен. Шкендија да пројде со Милан во две утакмици ќе биде поголемо чудо од она на Барса против ПСЖ последните 10 мин. Не ги потценувам Шкендија,играат добар фудбал допадлив за очи али ова не е Милан од претходните години. Реваншот во Скопје да биде само формалност.

Ги газиме Милан бе, уште не се уиграни :ROFLMAO: Абе до лани сонувавме второ коло да пројдеме а не пак плеј оф со Милан, на вакви натпревари се промовира тимот, навивачите и ткн. Групи не се стигаат без квалитетна лига, инфраструктура и ткн.
ФФМ и државата не заслужуваат тимови како Шкендија и Вардар

Se mesha samo zatoa sto boli kaj makedoncite sto Skendija e ovde kaj e i odma pocnuvaat so navredi Sipptari, pleme i razni bez veze komentari.

А шо Вардар да не е во интертото куп? И македонците имаат тим во иста фаза со Шкендија , зошто би љубомореле? Плус и двата играт под македонско знаме , сите поени одат на сметка на македонскиот фудбал.

Ги газиме Милан бе, уште не се уиграни :ROFLMAO: Абе до лани сонувавме второ коло да пројдеме а не пак плеј оф со Милан, на вакви натпревари се промовира тимот, навивачите и ткн. Групи не се стигаат без квалитетна лига, инфраструктура и ткн.
ФФМ и државата не заслужуваат тимови како Шкендија и Вардар
Претеруваш и ти, Не се ни Вардар ни Шкендија кој знае што. На Балканов едино испред Црна Гора и Косово сме...

А шо Вардар да не е во интертото куп? И македонците имаат тим во иста фаза со Шкендија , зошто би љубомореле? Плус и двата играт под македонско знаме , сите поени одат на сметка на македонскиот фудбал.
Mlad si, ne razbiras nekoi raboti.

Site se za vardar vo makedonija ama ne priznavaat. Zatoa po 100 dushi prosek ima vo prvenstvoto a sega ke polnele stadion, ustvari sekogas i vaka bilo ; Makedonija nemalo drug predstavnik vo evrokupovite osven Vardar i ete ja istorijata na FK Miravci... Gledame nie, imame oci kolku dusi ima po stadion miravci.

Претеруваш и ти, Не се ни Вардар ни Шкендија кој знае што. На Балканов едино испред Црна Гора и Косово сме...

Во споредба со условите кај играме особено Шкендија, еднаш Куманово еднаш Скопје еднаш Тетово, па Струмица и стигаш до плеј оф со Милан. Не се мрда со прст бе за спортот кај нас, не знам како се нафаќаат да инвестираат тука.

Во споредба со условите кај играме особено Шкендија, еднаш Куманово еднаш Скопје еднаш Тетово, па Струмица и стигаш до плеј оф со Милан. Не се мрда со прст бе за спортот кај нас, не знам како се нафаќаат да инвестираат тука.

У право си за инфраструктура само да видиш во Босна какви стадиони има... Иначе на играчи кадар и организациски на балканов има еден куп помоќни клубови да не идеме подалеку.:D

Site se za vardar vo makedonija ama ne priznavaat. Zatoa po 100 dushi prosek ima vo prvenstvoto a sega ke polnele stadion, ustvari sekogas i vaka bilo ; Makedonija nemalo drug predstavnik vo evrokupovite osven Vardar i ete ja istorijata na FK Miravci... Gledame nie, imame oci kolku dusi ima po stadion miravci.

Млад/стар јас гледам дека 90 % од омразата низ социјалните мрежи само вие ја ширете. Преги се попаливте како мајмуни демек само вие ќе го исполнете градски за другите нема карти , небаре од вас зависи. :pos: И пак ќе ти кажам , без разлика кој и тим да стигне подалеку придонесува за развивање на македонскиот фудбал , не на албанскиот. Џабе толку галама дигате само.

Млад/стар јас гледам дека 90 % од омразата низ социјалните мрежи само вие ја ширете. Преги се попаливте како мајмуни демек само вие ќе го исполнете градски за другите нема карти , небаре од вас зависи. :pos: И пак ќе ти кажам , без разлика кој и тим да стигне подалеку придонесува за развивање на македонскиот фудбал , не на албанскиот. Џабе толку галама дигате само.
Zatoa ne poznavaat kade i da odime kako albanska ekipa i nikogas nema da go digneme mak zname toa da vi e jasno. Shkendija ne e klub tuku taka, mlad si da ja doznaes nasata istorija, ucis uste ti. Citaj po socijalni mrezi mnogu greski imas 90% omraza nie sirime hahaha..

I da.. 25k karti ke se prodavaat samo u Tetovo ;)

Zatoa ne poznavaat kade i da odime kako albanska ekipa i nikogas nema da go digneme mak zname toa da vi e jasno. Shkendija ne e klub tuku taka, mlad si da ja doznaes nasata istorija, ucis uste ti. Citaj po socijalni mrezi mnogu greski imas 90% omraza nie sirime hahaha..

I da.. 25k karti ke se prodavaat samo u Tetovo ;)

Не знам кој тоа ве препознава како албанска ама јасно и гласно пишува Шкендија(mac),и плус Фиром е земја каде живеат и Албанци па со овој муабет како сами да се негирате дека и Албанците се дел од оваа држава...небитно,да не замараме со глупи муабети нека остани дискусијата на фудбалот,само би ти препорачал да не обрнуваш внимание на секакви провокации за мали деца на интернет..и Грците и Бугарите колку имаат пишено за нас ама сето тоа се неиживеани луѓе што немаат попаметна работа па пишат националистички глупости на Фејсбук наместо да го спрегнат газот да поработат малце....треба да разберите дека нормална и цивилизирана личност нема да застани на Фејсбук и да вреѓа други националности а уште помалце да му враќа на други провокатори..никој ништо не добива со тоа освен вртење во круг

пошто Работнички со Казан играа за азиски куп :tapp:
за првиот болд и сам знаеш дека е обратна ситуацијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom