Пак честитајте им и радувајте се,отворете ја клупската фејсбук страна и видеото од терен кај што слават со навивачите и видете на 30-40 секунди пред крај на видеото,како со сласт го зумираат албанското знаме и двоглавиот орел .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma ete i da se padnat nemu ja razbrav poentata, demek 20 - 0 ke izgubat??? Pa i Rabotnicki so Liverpul igraa pa samo 2-0 gubea. So koj i da se padne mislam deka se site klasa pojaki od Skendija i ekipite so koi igrashe.Не испаднаа од екипа од Малта туку испаднаа од Астра Плоешти(Романија) што е сепак колку толку солидна екипа која воедно минатата сезона стана и шампион во Романија...а таа изрека "не се замараат со ЛЕ" почнува да нема логика со оглед на тоа дека Англичаните губат како магариња и во ЛШ па ќе треба и за таму да се користи истата реторика...некој навистина не се замараат ама да генерализираш некако ми нема логика..ако не се замараа немаше Ливерпул до финале да стигни лани
Ja bi sakal so Paok ili Olimpijakos na Adem Jashari koga e bal neka e maskenbal.
Uste toa se nema deseno, pa koga e pocnato neka ni vleze do kraj.Еј навистина не размислив за ова..дај боже да паднат со ПАОК и да дојдат нивни навивачи
..тие некако понационалистички настроени се со филмовите за грчка Македонија и веројатно триста пароли ќе извадат,и овие планинарите од Тетово ќе вреѓаат се што е Македонско со орлите и богами ќе биди маскенбал
..важно ние како Македонци ќе го јадиме најголемото понижување
![]()
Uste toa se nema deseno, pa koga e pocnato neka ni vleze do kraj.![]()
Анархисти се паок бе кур не им чуе за грчка македонија. Браќа се со бешикташ ако добро се сеќавам.Јас се молам да се падни Паок..со Олимпиакос не е то то,тие како што се забратимени со Делиите ќе вадат пароли против нив(Албанците,Косово бла бла)..вака поинтересно ќе е![]()
Анархисти се паок бе кур не им чуе за грчка македонија. Браќа се со бешикташ ако добро се сеќавам.
Мешани се, имаш од анархија и марксисти кои се блиски со Бешикташ, до членови и лидери на Златна Зора.Анархисти се паок бе кур не им чуе за грчка македонија. Браќа се со бешикташ ако добро се сеќавам.
ако се падни грчка екипа тогаш стадионот нема да биде Јашари туку Филип 2 - илирски зетЕј навистина не размислив за ова..дај боже да паднат со ПАОК и да дојдат нивни навивачи
..тие некако понационалистички настроени се со филмовите за грчка Македонија и веројатно триста пароли ќе извадат,и овие планинарите од Тетово ќе вреѓаат се што е Македонско со орлите и богами ќе биди маскенбал
..важно ние како Македонци ќе го јадиме најголемото понижување
![]()