Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Пак честитајте им и радувајте се,отворете ја клупската фејсбук страна и видеото од терен кај што слават со навивачите и видете на 30-40 секунди пред крај на видеото,како со сласт го зумираат албанското знаме и двоглавиот орел .....

Не испаднаа од екипа од Малта туку испаднаа од Астра Плоешти(Романија) што е сепак колку толку солидна екипа која воедно минатата сезона стана и шампион во Романија...а таа изрека "не се замараат со ЛЕ" почнува да нема логика со оглед на тоа дека Англичаните губат како магариња и во ЛШ па ќе треба и за таму да се користи истата реторика...некој навистина не се замараат ама да генерализираш некако ми нема логика..ако не се замараа немаше Ливерпул до финале да стигни лани
Ma ete i da se padnat nemu ja razbrav poentata, demek 20 - 0 ke izgubat??? Pa i Rabotnicki so Liverpul igraa pa samo 2-0 gubea. So koj i da se padne mislam deka se site klasa pojaki od Skendija i ekipite so koi igrashe.

Ja bi sakal so Paok ili Olimpijakos na Adem Jashari koga e bal neka e maskenbal.

Те пореметиле тебе уште у матката на мајкати.

Ja bi sakal so Paok ili Olimpijakos na Adem Jashari koga e bal neka e maskenbal.

Еј навистина не размислив за ова:pos::pos:..дај боже да паднат со ПАОК и да дојдат нивни навивачи:pos::pos:..тие некако понационалистички настроени се со филмовите за грчка Македонија и веројатно триста пароли ќе извадат,и овие планинарите од Тетово ќе вреѓаат се што е Македонско со орлите и богами ќе биди маскенбал:pos:..важно ние како Македонци ќе го јадиме најголемото понижување:icon_lol:

Еј навистина не размислив за ова:pos::pos:..дај боже да паднат со ПАОК и да дојдат нивни навивачи:pos::pos:..тие некако понационалистички настроени се со филмовите за грчка Македонија и веројатно триста пароли ќе извадат,и овие планинарите од Тетово ќе вреѓаат се што е Македонско со орлите и богами ќе биди маскенбал:pos:..важно ние како Македонци ќе го јадиме најголемото понижување:icon_lol:
Uste toa se nema deseno, pa koga e pocnato neka ni vleze do kraj.:icon_mrgr:

Uste toa se nema deseno, pa koga e pocnato neka ni vleze do kraj.:icon_mrgr:

Јас се молам да се падни Паок..со Олимпиакос не е то то,тие како што се забратимени со Делиите ќе вадат пароли против нив(Албанците,Косово бла бла)..вака поинтересно ќе е:icon_lol:

Херта не ја глеаме во Арената наша,доколку не постигнат гол во 94 минута.

Јас се молам да се падни Паок..со Олимпиакос не е то то,тие како што се забратимени со Делиите ќе вадат пароли против нив(Албанците,Косово бла бла)..вака поинтересно ќе е:icon_lol:
Анархисти се паок бе кур не им чуе за грчка македонија. Браќа се со бешикташ ако добро се сеќавам.

Анархисти се паок бе кур не им чуе за грчка македонија. Браќа се со бешикташ ако добро се сеќавам.

100% си грешка за тоа дека не му е гаље,имам триста видеа гледано за Паок и нивните навивачи кои се покажуваат како најголеми грчки националисти и секоја парола му е "Македонија е грчка",дури еднаш во Струмица дојдоа на женски фудбалски меч(:pos:) помеѓу некојси тим од кај нас и Паок и пак провоцираа со пароли...јако ќе бидат да се паднат против Шкендија..па кога ќе ја видат арената Филип 2-ри да се испровоцираат уште толку,па и овие другите со Адем Јашари:pos:...какви будали сеуште постојат во 21 век:pos:

Мешани се, имаш од анархија и марксисти кои се блиски со Бешикташ, до членови и лидери на Златна Зора.

ако се падни грчка екипа тогаш стадионот нема да биде Јашари туку Филип 2 - илирски зет:D ...

Со Гробарите се збратимени тие на ПАОК.
Како и да е ќе има Косово је Србија и Македонија е Грција. :D

Без заебанција ептен ми е мило за Шкендија и се надевам дека ќе имаат лесен противник за да стигнат до ЛЕ. Бравос!

А иако стадиони полниме за јаки противници се надевам дека во следното коло ќе го наполниме и градски и со развиорени македонски знамиња ќе го прославиме влезот на првиот претставник на Република Македонија во елитната лига на Европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom