Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
2007 беше со Болтон, се сеќавам Анелка од клупа влезе во Скопје ко се играше и одма изедначи. А и Вандаир беше тогаш ми се чини во Работнички покрај Неџипи. :)
Не го даде Анелка голот туку тој црнчугата штоперот Фаје така мислам се викаше. Маџовски бранеше за Работнички ја заеба ја одби и овој натрча :). Не играше Вандаир тогаш за Работнички. Против Ливерпул играше 2011/12 мислам.[DOUBLEPOST=1438876208][/DOUBLEPOST]
Стрим ќе има за работнички ?
На Фб страната на Работнички види рекоа ќе има.

Не го даде Анелка голот туку тој црнчугата штоперот Фаје така мислам се викаше. Маџовски бранеше за Работнички ја заеба ја одби и овој натрча :). Не играше Вандаир тогаш за Работнички. Против Ливерпул играше 2011/12 мислам.[DOUBLEPOST=1438876208][/DOUBLEPOST]
На Фб страната на Работнички види рекоа ќе има.
Да, да во право си Вандаир беше во 2011 со Ливерпул. Овај Работнички беше со Тричко и Вајс на стоперска позиција. ;)[DOUBLEPOST=1438876443][/DOUBLEPOST]Rabotnicki Kometal: Madzovski, Stanisic, Vajs, Bozinovski, Lukmon, Demiri, Nedzipi, Osmani (Pejcic 66), Gligorov, Trickovski (Selim 89), Milisavljevic (Velkovski 72).
Subs Not Used: Pacovski, Gjoreski, Mensur, Sabani.

Booked: Milisavljevic, Nedzipi, Osmani, Vajs.

Goals: Milisavljevic 53.

Bolton: Jaaskelainen, Hunt (Joey O'Brien 76), Meite, Cid (Braaten 63), Gardner, Nolan, McCann (Andrew O'Brien 63), Speed, Davies, Anelka, Diouf.
Subs Not Used: Al Habsi, Alonso, Teymourian, Guthrie.

Booked: McCann, Speed, Hunt, Diouf.

Goals: Meite 84.

Att: 16,000

Ref: Zsolt Szabo (Hungary).

Последно уредено:
Добро се држат до сега , но не смее да се прими гол бидејќи по играва тешко да возвратат Работнички ако примат први гол.

Со овој резултат колку повеќе тече времето , толку повеќе Трабзон ќе отвара. Нека се чека шанса за контра , ова е единствена шанса. Еден гол да им дадат и шах мат се турците.

А ќе биде убаво да поминат сега и после да се паднат Спарта Прага па да се наплати долгот со Вардар од 2003. :D

Ждрепката утре на Еуроспорт ќе ја даваат?'

едит: сега видов, ќе ја има на АренаСпорт 1.

ЕДна грешка, и одма гол. Сам си остана.

Многу им оставија посед на топката, неможеш да се браниш 90 минути и против послаб тим а не пак против Трабзон. Џабе со изјавите пред натпреварот, нема да се браниме ова она..
А баш ако одиграат малце похрабро имаат шанса, Трабзон не се тим познат по добрата одбрана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom